Anitka
|
Hojla! Pa še jaz pristavim kako besedo. če ste bile že tako pridne. Moram vam povedati, da je tudi v vrtcu že pravo decembrsko vzdušje. PIKA 74 v sredo se lepo pomenita s tvojo G in naj res kako pametno;) doreče. Pa upam, da pri mag. nalogi ne bo potrebnih nobenih popravkov več. In veš, tudi jaz računam, da bo leto 2005 mnogo srečnejše za nas, sploh za fosilke, ki že tako dooooooooooooooolgo čakamo. Pa prosim, če mi pustiš svoj naslov v nabiralniku, ker imam nekaj zate. :fis: ika smo bile dobre na slikcah, kaj? Upam, da se nam boš lahko pridružila konec decembra v MB. PIA 73 ojej, tvoj bogi mali revček pa je spet zbolel. Upam, da bo v naslednjem letu tvoj :) imel boljše zdravje. Vsekakor pa stiskamo pesti :miska::miska::miska::miska::miska::miska: zate in za tvojo :duda: ali morda :duda::duda:;) za sredo. KOALA me veseli, da se je ta presneta Franca končno primajala do tebe. In fajn zrihtaj pri G.In še enkrat čestitke za tvoj tiramisu po Neni.:bravo::bravo::bravo: SIMONA S, tudi moja M ni bila po prenehanju jemanja KT močnejša in bolj boleča, vsaj od začetka ne. Zadnje čase me sicer prvi dan malo zvija od bolečin, a količinsko pa ni nič močnejša, jaz bi skoraj prej rekla, da je šibkejša. Me pa veseli, da je tvoj internet končno spet usposobljen. Pa pridno :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: ANDREJKA 76 upam, da sta tudi vidva pridno izkoristila dneve okrog O in da bo tudi k vama Božiček prinesel najlepše darilo :darilo::modri::roza: + NENI ja, prav imaš, konec tega tedna naj tudi jaz ne bi pričakovala France. A kot zgleda, me tudi v decembru še ne bo spustila iz rok. Žal :( So me že začele prsi bolet, pa izcedek se je pojavil, tako, da mi bo pokvarila celo praznično vzdušje, pa tudi RD, ki ga ima moj predragi v petek. A ne bom se vdala. Bomo pač šli februarja k dr. Reljiču pa bomo takrat dorekli kako in kaj naprej. Bojanina Živa pa naj bi prišla domov pred Božičem. Upam, da bo res tako. Zate pa že danes stiskam pesti :miska::miska::miska::miska: da boš jutri odšla vesela od G s :duda: pod srčkom. KLARISA tdui za tvoj izpit :miska::miska::miska::miska: GOYA ti kar lepo pojdi jutri zjutraj h G in držim pestke, da bo vajin letošnji Božič najlepši do sedaj, pa še obletnico imata. URŠA 76 hvala, da si Božičku pisala tudi v mojem imenu. ;) BAMBI, a ti si pa kar divjala po cestah :)-:)- Sicer pa sem vesela, da ste jo tako poceni odnesle. Verjamem, da možje v modrem niso mogli biti tako kruti do tako simpatičnih punc. A veš, da tudi mene zanima kako je bilo z Bibino domačo nalogo :)-:)-:)- TIA kako pa si kaj ti? A je Franca že prišla ali bo treba kak test narediti? Poročaj! Punce pridne bodite in se beremo, Anitka:metulj:
|