|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kako ste vedele?
14.10.2007 13:15:04   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: tosja

Sam user posted image in nič drugega user posted image

tudi jaz...user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 26
14.10.2007 13:25:18   
Splet.Ka
Pri meni je bilo vse popolnoam enako kot pred user posted image . Samo user posted image  ni bilo in test je pokazal user posted image .

Cvetim...

(odgovor članu titi3)
Neposredna povezava do sporočila: 27
14.10.2007 13:32:15   
butara
Meni je pa prvič in drugič TAKOJ začela kava smrdeti user posted image

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
14.10.2007 17:43:06   
rozica984
Meni je test pokazal, da sem user posted image , nisem imela nobenih drugih znakov. Potem sem premišljevala za nazaj in sem ugotovila, da sem bila tisti teden pred izostankom user posted image  tako utrujena, da sem zvečer kar padla v posteljo.

(odgovor članu butara)
Neposredna povezava do sporočila: 29
15.10.2007 9:48:32   
ninocka
Prvic nisem vedla - sem mela kovinski okus, ampak sem to pripisovala ful hudemu prehladu, se da mi M zamuja nisem pogruntala zarad guzve v sluzbi in NL praznikov.
Drugic sem pa, se preden mi je zamujala, opazila, da imam ful temenejse kolobarje in bradavice na dojkah in ful prozorno kozo, da se cez vidijo zilice. Sem rekla ziher sem noseca, po parih dneh zamude nardila test in je blo res user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu rozica984)
Neposredna povezava do sporočila: 30
15.10.2007 10:11:29   
narava
Pozdravljene..

Sicer sem prvic noseca, ampak tudi jaz sem takoj "vedela".
Eno noc, ko sva z mojim se ravno spravljala spat, so mi dojke kar naenkrat tako nabreknile, da me je vse bolelo. Sem takoj vedela user posted image  Zaradi tega sem sledila M in ker je ni bilo, sem sla takoj delat test in user posted image  Sicer pa nic drugega, razen dojk in seveda, meso sem jedla kot nora (sicer ga sploh ne maram user posted image )

lp, n.

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 31
15.10.2007 14:59:12   
žanai
Ojla!

Pri prvi nosečnosti so me kak teden predno bi dobila menstruacijo  že začele boleti dojke. Bolečina je  bila dokaj nenavadna, ker me je kar zbadalo v njih... nazadnje sem tako čutila v puberteti, ko so mi rastle. Takoj sem posumila, da je ratalo.

Zdaj, ko sem pa drugič noseča, pa sem tudi kak teden predno bi dobila menstruacijo zjutraj vstala in kar naenkrat se mi je, kot bi odrezal, zelo spremenil okus. Sladko mi niti pod razno ni več pasalo, marmelada za zajtrk je odpadla, samo meso in sire bi jedla, da o kumaricah in mandarinah ne govorim.

Pozdravček!

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 32
15.10.2007 15:48:11   
Nasy
No, nisem ravno vedela, mi je bilo pa malo čudno, ker so me toliko časa bolele dojke. Nesramno dolgo ni bilo user posted image , mene pa bolele za znoret. Mislila sem si, bo že prišla, potem pa sva le kupila tester, ko sva bila v DM-u. In je pokazalo..me je presenetilo, čeprav sva delela na tem ampak še nisem pričakovala pozitivnega rezultata, ker po prvem SS je trajalo leto in pol. 

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu žanai)
Neposredna povezava do sporočila: 33
15.10.2007 17:04:20   
*Mojca*
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

IZVIRNO SPOROČILO: tosja

Sam user posted image in nič drugega user posted image

tudi jaz...user posted image

In jaz user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 34
15.10.2007 17:15:42   
eva1
V prvi nosečnosti sem posumila da bi bila lahko noseča, ker sem bila vsak dan bolj utrujena-bila sem ravno na dopustu, ko mi je zamujala M, pa sem se zbudila ob 9h pa sem čez 2 ure že spet mogla iz spat, ker so mi oči kr skup lezle...pa ful mi je pasal cvičekuser posted image ...ko sem prišla dam je bila prva stvar ki sem jo naredila test, in takoj je bilouser posted image !

V drugo pa je bilo tako, da me je od O naprej šikalo v jajčnikih(O sem vedno čutila-bolečine)...prej me ni nikol špikalo...pa tako na trenutke mi je bilo slabo...ubistvu čist drugi znaki kot prvič,ampak sem kr nekako čutila da sem noseča, kjub 2 negativnima testoma-šele 3 je pokazaluser posted image

(odgovor članu titi3)
Neposredna povezava do sporočila: 35
12.5.2012 16:47:40   
Freedom
Eva1, vem da je minilo že 5 let ampak ravno tale debata me zanima user posted image Imam podobne znake kot ti in bi rada vedela a si rodila punčko ali fantka! Baje da špikanje v jajčnikih povzroči kromosom ****. Hvala!! Upam da je tvoja družina v redu!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 36
24.5.2012 21:45:20   
Elieli
jaz sem vedela takoj - 1. v življenju je menstruacija zamujala in urin je "dišal" čisto drugače, test je samo potrdil, kar sem vedela

(odgovor članu titi3)
Neposredna povezava do sporočila: 37
13.7.2012 10:29:06   
Coolgirl
Na žalost sem ena tistih, ki niso nikoli imele rednih menstruacij. No nekje v povprečju so bile na 5 do 6 tednov. In ko je minilo pet tednov se nisem kaj dosti obremenjevala, edino bila sem zelo jezna ker je bilo en teden pred dopustom in sem bila prepričana da bom imela user posted image na morju.
Vse kar sem opazila so bile boleče prsi in nek čuden občutek v trebuhu, kot da se pripravlja na menzo. Torej vse kar je bi lahko pripisala PMS. Ampak menze pa kar ni bilo in ni bilo. Potem pa sem si rekla, da bom kupila test, da se res prepričam, da bo user posted image sploh prišla. Pa še vseeno ga nisem naredila takoj.
Sem pa potem naslednji dan takoj vedela, da nekaj ne štima ker mi je bilo tako vroče in sem se tako spotila kot se že v življenju nisem, in to mi je bil prvi namig, potem pa še user posted image na testu.
In najboljše je bilo da sem lahko uživala na morju na polno brez user posted image user posted image

(odgovor članu Elieli)
Neposredna povezava do sporočila: 38
13.7.2012 10:35:44   
ronja
Bruhala sem kot vidra. Vsakič. Ja, še pred testom in imam redne m., bruhala sem pred izostankom. Ni mi pa prav hitro padlo na pamet, da je to to. No, zadnjič sem že vedela, da nikoli sicer tok ne bruhamuser posted image

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   [Brisano sporočilo]
13.7.2012 10:56:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
13.7.2012 10:59:22   
LittleSun
Prvič sem bila prepričana, da sem noseča, nek občutek v meni mi je to govoril (drugih znakov ni bilo) in test je bil res pozitiven, drugič se trudimo še skoraj dve leti in tega občutka kar ni in niuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 41
14.7.2012 19:39:30   
xocoatl
Jaz pa v petek zagledala user posted image na testu, ko naj bi dobila menstruacijo. A ni bilo nič drugega kot že en teden prej (kar je čudno pri meni, ki so krči znak začetka menstruacije in so ekstremno močni samo med menstruacijo) malo bolj švoh krči in ekstremna utrujenost. Utrujenost pa sem z začetka pripisovala temu, da sem v soboto bila dlje pokonci... ampak pri moji količini energije niti to ne bi smel bit problem... v torek, sredo pa sem začela sumit na nosečnost, ki jo je v petek potrdil test ...

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 42
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?