Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Drugačna bolečina ob menstruaciji 9.10.2007 23:26:59
|
|
|
|
lindy
|
Ko začneš poskušat zanosit se ti vse spremeni, vse dvakrat bolj opaziš kot pa prej, svetujem ti da se s tem čim manj obremenjuješ(je težko, vem) in, ko boš res noseča boš to kr kmal zvedla, ti pa želim, da čim prej zagledaš svoj plusek!
|
|
|
|
RE: Drugačna bolečina ob menstruaciji 10.10.2007 8:24:37
|
|
|
|
Anonimen
|
2 dni pred testom me je fajn zašpikalo v ledvicah in križu.
|
|
|
|
RE: Drugačna bolečina ob menstruaciji 10.10.2007 11:20:39
|
|
|
|
slovenka
|
punce, ki ste noseče ali pa tiste ki malo več veste od mene, a je katera po zanositvi imela kake težave s trebuhom ali kako bi rekla, sinoči sem imela namreč zelo močno slabost v trebuhu, sem imela občutek, da bom padla v nezavest in me je šraufalo, šla na WC, me je moj skoraj moral držati gor, ker sem bila povsem brez moči, no potem po 10 minutah pa je povsem nehalo in zjutraj sem bila povsem vredu. Mislite, da sem morda noseča? Moj mi to pravi, samo sama si mislim, da imam morda kakšno zastrupitev ali kaj hudega... Prosim za kako mnenje.
|
|
|
|
RE: Drugačna bolečina ob menstruaciji 10.10.2007 11:41:45
|
|
|
|
pikica36
|
če bi imela zastrupitev bi to trajalo dalj časa ne pa samo momentalno(kakor sem razbrala) kaj pa kake prebavne motnje?? slabo počutje in omedlevica bi lahko bil znak , zakaj ne narediš testa, če si že tako daleč?
|
|
|
|
RE: Drugačna bolečina ob menstruaciji 10.10.2007 11:44:39
|
|
|
|
Erin
|
slovenka, take napade imam jaz še nekaj let vsake toliko časa, ni to noben znak za nosečnost... So kot ene vrste omedlevice...ko ne veš boš bruhal ali sori izrazu "sral", padel v nezavest, ali ostal pokonci...Vroče ti je hkrati te oblivajo mrzle potne kaplje...ko mine je pa kot da se nebi nič zgodilo.. ČE bo š šla k zdravnici te bo poslala na test s pregibno mizo v Lj, kjer bodo preverili to... (na kratko povedano kolk hiter skupaj padeš- če padeš)...Ni nič narobe s tem. Ko se ti bo kaj takega zgodilo pojdi na wc, poskusi dat glavo med kolena in bo bolje... Se navadiš tega...
|
|
|
|
RE: Drugačna bolečina ob menstruaciji 10.10.2007 12:11:52
|
|
|
|
MARTINŠČICA
|
Punce, če vam cukr dol pade in na hitro omedlite zaradi tega in če se vam to pogosto dogaja, vam svetujem spremembo prehrane - črtajte nepotreben, umeten, sladk shit (sladkarije, sokovi, coca-cola ...) in hrano, ki vam na hitro dvigne sladkor in ga tudi hitro spusti dol - ocvrte jedi in prigrizki ala čips, bela moka in izdelki iz nje ... Prevereno pomaga.
|
|
RE: Drugačna bolečina ob menstruaciji 10.10.2007 12:50:44
|
|
|
|
slovenka
|
pikica, nisem še čist tako daleč, drug teden bi šele lahko delala test. Ja je res čudno, ko je v 10 minutah vse minilo, prej pa je bilo kar hudo. Ja, teeja, ti si prav napisala znake, samo skupaj nisem padla... ja, kaj pa tebi rečejo, zakaj se ti to dogaja?
|
|
|
|
RE: Drugačna bolečina ob menstruaciji 10.10.2007 15:57:46
|
|
|
|
Naja30
|
To dela psiha. Meni je parkrat zamujala M in prav slabo mi je bilo, tako da sem bila prepričana, da sem Ko sem naredila test, ki je pokazal samo eno črtico, pa sem še isti dan dobila M.
|
|
|
|
RE: Drugačna bolečina ob menstruaciji 10.10.2007 18:39:10
|
|
|
|
Erin
|
To se mi dogaja, ko sem izmučena, bolna, ob ovulaciji...itd.. Diagnoza: omedlevica Kaj čmo, tko je... Baj d mim...se ne bašem z nezdravo prehrano...obsedena s solatami, sadjem...
|
|
|
|
RE: Drugačna bolečina ob menstruaciji 10.10.2007 22:19:20
|
|
|
|
Majuska
|
Hvala Lindy, saj se je tudi meni zazdelo, da malce tu psiha deluje ... no, bomo videli
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?