filipinka -> Koliko časa dojite? (6.12.2004 10:59:36)
|
Oj! Najbrž res vsaka mamica najboljše ve, kaj je prav za njenega malčka.:bravo: Toda jaz vseeno mislim, da ni vredu, če se toliko obremenjuješ. Zaupaj si! Reci si-sigurno imam dovolj mleka, da lahko nasitim mojo dojenčico in jo tudi bom! :) Sama nisem niti enkrat pomislila, da nimam dovolj mleka. Včasih, če je jokal, mi je moja tašča navrgla, da je pa najbrž lačen, da nimam mleka!Takrat so mi šli lasje pokonci! Rekla sem ji, da sem sigurna da je Filip sit! Najbolj pa se je pokazalo, da je res vse O.K., na prvem pregledu, kjer je tehtnica pokazala kar 1750 g več kot ob odhodu iz porodnišnice! Od takrat si zaupam še bolj! Saj te razumem, da te včasih obhajajo kakšni dvomi! Takšne smo pač mamice! Toda vseeno-zaupaj si! Moj Filip, ki je bil predvčerajšnjim star 2 meseca, se tudi včasih doji na tri ure, včasih na dve, spet kak dan hoče zizat vsako uro. Takrat imam naslednji dan ful napete in polne dojke, drugače, če pa je bolj poredko pa so mehke. Babica mi je rekla, da to ni pokazatelj, da je mleko. Pokazatelj so definitivno polulane plenice. Torej, če ti punčka polula pleničko, vsakič ko jo previjaš, je sita. :kuza: Tehtnico pa tudi raje pospravi!;)Ker se samo še bolj obremenjuješ! Veliko sreče in užitkov pri dojenju!:sloncek: V.
|
|
|
|