spella -> Ni pošteno (5.12.2004 20:01:23)
|
Drage babuške! Najprej moram povedat,da je ta forum suprca. Jest sem že kar obsedena postala z njim in vami. To temo pa načenjam, ker se mi zdi da se ta svet vrti v popolnoma napačno smer. Me (pridne punce) smo tako neučakone naših :duda:, računamo, merimo temperaturo, iščemo znake, pridno :sloncek::sloncek::sloncek:, pol pa, ko je sploh nočemo pride M:hudicek:. Po drugi strani pa druge (poredne najstnice), ki za otroka sploh še slišati nočejo, gredo enkrat ven žurat, pa kar rata :duda:. Kje je tu sploh pravica??? A je mogoče katera že odšla po nasvet k romom, oni tud namreč obvadajo delat :duda:. Ali res mislite, da je vse v letih??? Če katera ve za recept, potem kr z besedo na plan! Vidm, da imajo otroke najpogosteje tisti, ki so si jih tako hitro pridelali, na koncu si jih pa sploh ne zaslužijo. Delam namreč v vrtcu in je kar 50% takšnih staršev. (Druga pa je tista polovica, ki so imeli zelo težko otroka, zato je otrok tako razvajen, da se prav grozno počuti med svojimi vrstniki, za kar so spet krivi starši). Ampak me ne bomo takšne, a ne? Me bomo najboljše mamice na svetu, ker si to res želimo biti. Naši otoci pa bodo prav zato najboljši med najboljšimi (zato se moramo pa še malo potrudt). Mogoče smo res malce preveč obremenjene z vsemi temi ceramonijami (najstnice mislijo samo na žur, pijančevanje in sex, romke pa si sploh ne želijo več otrok, pa kr hodijo en za drugim). Ampak kako umiriti psiho, sploh če imaš preveč časa??? A ima katera kakšen nasvet? LP:rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|