Ni pošteno (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

spella -> Ni pošteno (5.12.2004 20:01:23)

Drage babuške!

Najprej moram povedat,da je ta forum suprca. Jest sem že kar obsedena postala z njim in vami.

To temo pa načenjam, ker se mi zdi da se ta svet vrti v popolnoma napačno smer. Me (pridne punce) smo tako neučakone naših :duda:, računamo, merimo temperaturo, iščemo znake, pridno :sloncek::sloncek::sloncek:, pol pa, ko je sploh nočemo pride M:hudicek:. Po drugi strani pa druge (poredne najstnice), ki za otroka sploh še slišati nočejo, gredo enkrat ven žurat, pa kar rata :duda:. Kje je tu sploh pravica??? A je mogoče katera že odšla po nasvet k romom, oni tud namreč obvadajo delat :duda:. Ali res mislite, da je vse v letih??? Če katera ve za recept, potem kr z besedo na plan!

Vidm, da imajo otroke najpogosteje tisti, ki so si jih tako hitro pridelali, na koncu si jih pa sploh ne zaslužijo. Delam namreč v vrtcu in je kar 50% takšnih staršev. (Druga pa je tista polovica, ki so imeli zelo težko otroka, zato je otrok tako razvajen, da se prav grozno počuti med svojimi vrstniki, za kar so spet krivi starši).

Ampak me ne bomo takšne, a ne? Me bomo najboljše mamice na svetu, ker si to res želimo biti. Naši otoci pa bodo prav zato najboljši med najboljšimi (zato se moramo pa še malo potrudt).

Mogoče smo res malce preveč obremenjene z vsemi temi ceramonijami (najstnice mislijo samo na žur, pijančevanje in sex, romke pa si sploh ne želijo več otrok, pa kr hodijo en za drugim). Ampak kako umiriti psiho, sploh če imaš preveč časa??? A ima katera kakšen nasvet?

LP:rozica::rozica::rozica:

Teya -> Ni pošteno (5.12.2004 20:31:45)

a ne de???!!!! jst sm pa v sociali....kaj šele tle vidiš!!!:zmeden:
ah....kej čemo, če je pa ta tetka :hudicek: čist brez krjance in hodi nepovabljena na obiske...jst mislm, da prou uživa v tem, da nam para živčke... res mormo pogruntat kako bi jo lahko okrog prnesli...do tega sm že prišla...kej več pa mi nikakor ne rata....tko, da...glede svetovanja kako se rešit te obremenjenosti sm popolnoma napačn naslov, kar vedno znova, tudi tle gor, priznavam....sem čist adijo..:)

RR je pa itak zakon! še mal pa bom kakga "ruglja" tud jst rabla...:)-

:rozica: vsem!

spella -> Ni pošteno (5.12.2004 20:57:33)

Vsi pravijo samo želeti so moraš dovolj močno pa bo. Me prav zanima, če je na tem kaj resnice. Mogoče za zanake ja , ampak za :duda:??? Bomo vidl ne?

Teya tud jest tam nekje med 10 in 12. dec. ne pričakujem M:hudicek:. 9.Decembra bom dopolnila 26, veš kako bi bilo to lepo :darilo:. Ko bi me vsaj :angel::angel::angel:uslišali. Ti maš vsaj ta prave znake, jest pa kr nč.Počutim se kot ptička v kletki. Čakam da bo kej pa nč. Nekaj me že sicer cel teden špika tm dol ampak po moje je to sam psiha.O kakšnih povečanih joškicah, kolbarjih,pa ne duha ne sluha. A sem že mal zakompleksana, a ne??? Če bi moj lubi tole bral, bi se sam za glavo držal, al bi me pa k psihiatru posal.

LP, pa da bomo kmal vn iz teh depresivnih dni in se naprej pogovarjale na unmu forumu za nosečnice (sam da boste vedle, sm šla tja gledat, pa tm sploh ni tok zanimiv);)

Teya -> Ni pošteno (5.12.2004 21:10:57)

eh, ti moji znaki niso najbl verodostojni....jih mam vsak mesc...:ups: pa tud tvoji niso lih za prezret...sm pa kr dosti podobnosti opazila med nama...pod prvo seveda ta želja in ta močna psiha...pod drugo...sm se mogla prou nasmehnit....tud moj dragi se samo še za glavo drži ob mojih izpadih....:)- pod tretje...tudi jaz se bom hmalu pridružila 26-letnicam...in pod četrto...skoraj da bova skupaj trepetale v NEpričakovanju tete :hudicek:!
želim ti eno najlepše darilo za rojstni dan!

pa tud če uni drugi forum ni tok zanimiv;)...nam želim vsem, da bi se lahko čimprej preselile tja...

baguSka -> Ni pošteno (5.12.2004 21:11:18)

Ojla!
Povsem se strinjam z vama glede vsega. Tale neučakanost nas bo res čist spsihirala. Ampak se mormo držat, da bomo močne za naše male pričakovane pikice. Želima vama čimprejšnjo in najlepše darilo, tako kot tudi vsem ostalim, ki si tega fuuull želijo. Tud sama čakam in čakam in upam da ne dočakam M ampak veselo presenečenje. Jaz imam danes že 36 dan brez M pa še nič ne vem. BZ! Vseeno pa še upam in bom pač še čakala na najboljše. Moj me sicer že kliče mami in pravi da je 100% da sm srečka nosečka, ampak jst mu pravim nej bo raje tiho, da ne bova potem preveč razočarana. Je pa reku če ta mesec ne bo, da bova pač mesec dni starejša starša. Tale moj lubi me pa res zna spravit v dobro voljo in me potolažit. Oba sva stara 26 let in resnično pripravljena da si pridobiva novega člana. Imava namreč vse pogoje za to. Sva srečna, vse je tako kot mora bit, le še pikica nama lahko še polepša življenje. Sva šele začela delat na tem, ampak si trenutno srčno želim, da ne bova imela takih problemov kot nekatere druge punce ki sm jih 'spoznala' na RR. Prej sploh nism vedla da je toliko takih ki poskušajo že dlje časa.
Uglavnem vsem želim čimprejšnjo srečo in majhno pikico ki se je vse tako veselimo!
Lahko noč,
Tadeja.

emaa -> Ni pošteno (5.12.2004 21:14:02)

Sej boste zanosile in kaka sreča je to, ko vidiš :modri:, hodiš po oblakih ins ploh je vse lepo. Kar pogumno naprej, pa boste ve tud svoje :duda: mele.
LP:)-

Anitka -> Ni pošteno (5.12.2004 21:37:47)

Hojla!

Ja žal je svet krut in krivičen pri vseh stvareh. A nikoli ne smemo obupati. Žal se v zadnjih mesecih nad našimi življenji zgrinjajo težki, temni oblaki, a verjamem, da bo enkrat tudi temu konec in bo naše življenje obsijano s sončki :duda::duda::duda:

Žal se res dogajajo take banalnosti kot je sex za eno noč in ravno okorg tiste ene noči je morala bit O in punca/ženska zanosi. In potem?!?! Nekatere imajo otroke, nekatere pa izberejo drugačno pot in gredo na splav. Žal je pač tako in me pač ne moremo nič spremeniti.

Tudi sama delam v vrtcu in vidim marsikaj, a moram bit lepo tiho, a ne?

Sicer pa punce vse bomo mamice na kakršenkoli način že, samo da bo. In naši sončki :duda::duda::duda::duda::duda: bodo najsrečnejši otroci na svetu, saj bodo imeli nas za mamice.

Punce nikoli ne obupajte, saj upanje umre zadnje.

Anitka:metulj:

Pia73 -> Ni pošteno (5.12.2004 22:49:55)

spella,

Verjetno me še ne poznaš, sem mamica živahnega 4. letnika, ki ga imam najraje na svetu. Res. To ni puhlica. In si zelo želim še enega :duda: Na tem sva z možem delala več kot dve leti. Po dveh s.s. in kupom preiskav, nama je sedaj uspelo. Srčno upam, da se bo tudi obdržalo. Sicer bo potrebno spet hoditi po trnovi poti,...

In zakaj ti vse to pišem? Zato, ker me je zadel tale tvoj odstavek:
Vidm, da imajo otroke najpogosteje tisti, ki so si jih tako hitro pridelali, na koncu si jih pa sploh ne zaslužijo. Delam namreč v vrtcu in je kar 50% takšnih staršev. (Druga pa je tista polovica, ki so imeli zelo težko otroka, zato je otrok tako razvajen, da se prav grozno počuti med svojimi vrstniki, za kar so spet krivi starši).
Zato, ker sem sveto prepričana, da ne spadam v nobenih 50% staršev, po tvoji kategorizaciji!!!

Ne rečem, da marsikaj vidiš, ne rečem, da dobijo otroke tudi takšni starši, ki si jih ne zaslužijo a jaz vseeno menim, da nas je večina staršev DOBRIH IN VREDNIH SVOJIH OTROKOV!!!

Pa srečno draga bodoča mati? Me zanima v katerih 50% boš sebe uvrstila čez par let,...

LP Pia73 :metulj:

Gina -> Ni pošteno (5.12.2004 23:56:07)

Se strinjam, Pia! Jaz tudi delam v podobnem poklicu, vidim veliko otrok in zdi se mi, da je velika vecina starsev zaljubljenih v svoje otroke in bi zanje naredili vse.:)
Poleg tega tudi jaz sebe ne vidim v nobeni od teh dveh kategorij. Imam 3 zelo zazelene, ljubljene, planirane in v prvem "poskusu" narejene otroke, pa vseeno menim, da si jih zasluzim, kakor tudi oni mene.
Spella tebi pa srcno zelim, da bi ti uspelo (drzim pesti, pa se vsi moji otroci zraven)in da ne bi bila tako crnogleda. Nismo vsi slabi, samo zato, ker imamo otroke.Pa pa:)

Anonimen -> Ni pošteno (6.12.2004 8:42:03)

Jutro,,,Pia73 veš se strinjam s teboj.Spella: Sem kar malo užaljena.Se pravi da jaz ki sem kar trikrat z lahkoto zanosila nisem vredna otrok?Pa moji trije niso srečni otroci,ker se nisem mesece trudila,da zanosim,?Ja tako razmišljanje pa ne bo šlo, ne ,ne.Moji so bili prav tako zelo zažejeni in so ljubljeni kot ostali.Niso razvajeni,niso narkomani niso alkoholiki niso barabe,so samo lepo vzgojeni(potrdili so drugi ljudje)normalni mladi ljudje in kot vsi z svojimi napakami-kdo jih pa nima.Moja hčerka je tudi mislila da ne bo nikoli zanosila pa je ratalo9nebesa no pa se ne počuti super mama proti drugim,ki so iz prve zanosile.Pa moj vnuček je ljubljen prav tako kot sosedovo dete.
Upam,da so ta tvoja razmišljanja prišla na dan od tiste silne želje po otroku in,da si tako našpičena proti drugim samo zaradi tega,ker tebi še ni bilo usojeno:duda:
Iz vsega srca pa ti želim,da bi tudi ti postala mati,pa čeprav je to najtežji poklic na svetu.
Lp,Neva

baguSka -> Ni pošteno (6.12.2004 9:56:49)

VSEM KI VAS JE TALE TEMA 'PRIZADELA'.
Jst mislm da ona nima čist nč proti vam mamicam, ki ste srečne in ki mate rade svoje otroke.. Ni napisala da ji pri vseh tako ampak večinoma! S tem je mislila predvsem na tiste punce ki so še PREMLADE ali tiste ROMKE ki jih majo že tko dovolj pa še kar prhajajo in so premlade in si jih ne želijo. No vsaj jst sm dobila tak občutek, zato mislim, in sem skoraj prepričana, da ni s to temo hotela prizadet vas mamic ki ste srečne in ste si prou tko želele :duda: kot ona in vse me.
LEP DAN,
Tadeja.

Stran: [1]