MAlo zmernosti 2 (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

SANDY -> MAlo zmernosti 2 (5.12.2004 18:14:20)

Drage neprijavljene...ne vem zakaj vas je "strah" bit prijavljene...sej RR ni služba-je zabava in vas nihče ne bo kregal, če ste se odločle prenehat z RR-jem.
Sicer je tko..če vas nekaj časa ne bo kot prijavljene bomo sčasoma ugotovili, pač katere ni več na RR...tako da nej vam ne bo zoprno napisat tudi kritike pod svojim nickom.
Tudi sama ne sodelujem več tako na RR-razlog je tudi služba in nimam več toliko časa, pa tudi druge stvari počnem na netu ne sam ringarajam, je pa res da se tudi meni ne da čestitat za vsak zobek itd....pa čeprav sem sama tudi pisala o tem!! ŽArnice sproti ugašam, ker me motijo.
Tko da punce, občasno se pa le oglastte ;);)
Tud "bedarije" mormo nek zapisat 8)

LP :sloncek:

puncica -> MAlo zmernosti 2 (5.12.2004 20:50:46)

Tud jaz bom prijavljena, ker se nikol ne odjavim in vedno pišem kot prijavljena. Sem takšna kot sem in ne bom se delala lepe.
Ker tud men ne dopušča več čas niti finance (je bil račun za siol šok do konca), da bi tolk bila na RR zdaj teme samo preletim in me kar šokira ker če cel dan nisem gor in pridem gor zvečer je tri strani novih tem in od tega mi je zanimivih kakih 10:zmeden:.

Tud meni niso ravno všeč teme kot so "dobro jutro" al (tema z imenom uporabnika), a pač to prezrem, ker je to forum Naš vsakdan in grem na drugo temo.

Moti pa me to, da potem tema, ki je zanimiva hitro preide na drugo celo v enem dnevu na tretjo stran, kjer pa jo noben niti povoha ne več:(( In če pač nanjo odgovorim, verjetno noben več ne bo preverjal tega še tist ko jo je odprl ne. Tako tiste, ki čez vikend niso gor, verjetno teme ki so bile napisane v petek sploh ne preverijo, pač pa le prvo stran, kjer so čist frišne.

Kako to rešit verjetno je najbolje da bi bila gor tud klepetalnica. Kar pa se tiče drugih forumov, pa jih tud jaz ne obiskujem več, kot sem že napisala nimam časa ne financ za vse to obletat, zato je verjetno na drugih forumih manj obiska in posledično manj odgovorov in rezultat temo je najbolje odpret na Naš vsakdan, saj je največ uporabnikov tukaj.

Pa smo spet v začaranem krogu.

Glasujem za dobro rešitev:)-

JASNA D -> MAlo zmernosti 2 (5.12.2004 21:02:02)

Puncica, jaz se podpišem pod tvoj post, s tem, da bi dodala le to, da naj tema DOBRO JUTRO, do odprtja klepetalnice, nadomešča našo klepetalnico v nastajanju.

Jasna

Mimi* -> MAlo zmernosti 2 (5.12.2004 21:37:18)

Evo,jaz bom zmerna in bom kar sem dala tale link malo za kratkočasenje-sem ga našla na drugem forumu in sem se kar nasmejala;)....saj vas bo verjetno še veliko bralo tole temo:zmeden2:
http://vox.si.cx/2004/cosmopampers.php

Micy -> MAlo zmernosti 2 (6.12.2004 12:15:29)

Ja se strinjam s stabo neprijavljena 2. Kje pa piše da je prepovedano da se nove pridružujejo. Res da je veliko novih tem in ponavljajočih, ampak ne vem zakaj se razburjate, sej to je valda forum kjer se čveka ne pa krega o ponavljajočih temah halooooo. Če keri na paše brat tem pa naj jih ne bere. Naj si najde drugo delo.

Lep pozdrav.

dory -> MAlo zmernosti 2 (6.12.2004 12:45:39)

S tole neprijavljenostjo....ta trenutek prijavljena, naslednjega pa prijavljena...tko da...sicer pa,ce nazorno preberes ves po stilu pisanja,kdo je to :)

Se strinjam,da je veliko tem ze obrabljenih,ponavljajocih...pa vseeno,ce koga ne zanima,naj pac ne bere...

Ko sem bila noseca,sem bila priklopljena na "Prvic noseca"...zanimalo me je vse,pa ceprav sem ze stotic brala eno in isto zadevo...danes,kot izkusena:)- mamica pac ne prebiram vec tega foruma,ker me ne zanima vec....sem pa toliko raje na vsakdanu...zakaj? Ker se rada veselim,zalostim,tudi jamram..Tudi vsak bogi zobek,ki ga dobimo smo zelo veseli,torej zakaj ne bi veselja delili? Tiste,ki so to fazo dale ze skozi,verjamem,da se jim zdi neumno..sicer pa raje to,kot pa da bi se pojavila nekje v druzbi,kjer bi me do potankosti pregledali in potem komentirali...

RR je zame cisto poseben svet...svet,kjer sem nasla veliko prijateljev,s katerimi se tudi srecujemo....in vesela sem,da je tako...

Drugace pa se podpisem pod tvoj post Sandy ;)

ZARA -> MAlo zmernosti 2 (6.12.2004 13:01:43)

uuuuuuuufffffffffffff....nujno rabmo klepetalnico,ker ce ne bo samo se vec kreganja...
Sam po eni strani neprijavljene razumem...

lp-VSEM!!:rozica:

Anonimen -> MAlo zmernosti 2 (6.12.2004 14:50:58)

Sedaj pa res ne razumem več ničesar.Zakaj je bil ustvarjen RR net?Da se pogovarja izključno samo o fizičnih težavah,bolezni, nosečnosti.Res je da se ponavljajo vprašanja,samo zato,ker ni več kaj drugega vprašat povedat.Vse težave so že obdelane do potankosti.Če pa bi nekatere želele samo o tem debate potem pa bi moral RR team nabavit strokovno usposobljenega moderatorja in bi se premlevalo vso medicinsko enciklopedijo.Mislim da bi bil forum potem samo občasno od mnogih obiskan:pogledale bi kar jih zanima prekopirale kaj jim pomaga še kaj povprašale potem pa bi šle drugam.Naš vsak dan je po moje forum za dogodke,ki se nam dogajajo v toku dneva da deliš še z drugimi svoje veselje pa tegobe tistega dne,pa čeprav zgolj kakšno neumno.Naj bo to forum za sprostitev,smeh,kratek klepet,da vsaj tiste trenutke pozabiš kaj te tare ali pa podeliš z drugimi.Mene prav nič ne moti.Že tako smo ljudje znani,da si znamo zakomplicirat življenje,zakaj bi si ga pa tudi na forumih.?Saj lahko sklenemo kompromise:če ti ni kaj všeč ignoriraj pojdi mimo samo nikar ne kritiziraj druge.Bodimo složne saj smo večinoma same odrasle ženske kajne?Lepo je če te kaj moti povedat to odkrito.Če mi še kaj kapne pa se bom še kaj oglasila pa opravičujem se za nakladanje samo da mi žilca ni dala miru da se ne vtaknem v ta pogovor.
Lep dan vsem...Neva:rozica:

Micy -> MAlo zmernosti 2 (6.12.2004 20:02:05)

Neva jest sm ena izmed novih in res full sem se razžalostila ko sm vidla to temo. Ker jest sm namreč nora na otroke in to vaše veselje ki ga uživate s svojimi dojenčki uživam z vami in mi je full lepo ko berem vaše teme. Ker jaz ga še nimam. Upam pa da ga bom kmal mela. Jest ti dam popolnoma prav.

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::duda:Za nevo.

Stran: [1]