dory -> MAlo zmernosti 2 (6.12.2004 12:45:39)
|
S tole neprijavljenostjo....ta trenutek prijavljena, naslednjega pa prijavljena...tko da...sicer pa,ce nazorno preberes ves po stilu pisanja,kdo je to :) Se strinjam,da je veliko tem ze obrabljenih,ponavljajocih...pa vseeno,ce koga ne zanima,naj pac ne bere... Ko sem bila noseca,sem bila priklopljena na "Prvic noseca"...zanimalo me je vse,pa ceprav sem ze stotic brala eno in isto zadevo...danes,kot izkusena:)- mamica pac ne prebiram vec tega foruma,ker me ne zanima vec....sem pa toliko raje na vsakdanu...zakaj? Ker se rada veselim,zalostim,tudi jamram..Tudi vsak bogi zobek,ki ga dobimo smo zelo veseli,torej zakaj ne bi veselja delili? Tiste,ki so to fazo dale ze skozi,verjamem,da se jim zdi neumno..sicer pa raje to,kot pa da bi se pojavila nekje v druzbi,kjer bi me do potankosti pregledali in potem komentirali... RR je zame cisto poseben svet...svet,kjer sem nasla veliko prijateljev,s katerimi se tudi srecujemo....in vesela sem,da je tako... Drugace pa se podpisem pod tvoj post Sandy ;)
|
|
|
|