Huda prometna nesreča (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Erdbeere -> Huda prometna nesreča (5.12.2004 17:43:19)

Danes ko sem bila na ugenci v KC sem videla zelo zelo žalosten primer....Zdravniki so svojcem od tistega fanta, kateri je potem kasneje umrl v KC sporočili da je fant žal umrl....sem bila čisto prestrašena kaj je in potem sem ugotovila da je bil karambol...če ste kaj slišala na cesti LJ - Jeprca...3 mrtvi...in sem videla ubogo mamo 26-letnega Igorja...skoraj je doživela živčni zlom...je vpila pa najprej je zgledal kot da se nekaj kregajo tok je bila v šoku, ko so ji povedali da je umrl...v glavnem grozn je bilo zunaj sedet...še medicinska sestra je bila čist v šoku, mami so pa potem pomirjevala našibal v žilo, tko da je pol sedela tam v tisti sobi kot kakšen kužek, se ji je prov vidl da je bila čist zadeta od pomirjeval se je kar smejala...v glavnem groza pa :angel: za njegovo družino pa še za ostali dve družini

Ezi -> Huda prometna nesreča (5.12.2004 18:07:12)

:angel::angel::angel:

Vera* -> Huda prometna nesreča (5.12.2004 18:32:23)

Pa to ne moreš verjet da sejih tolk ubije na cesti.Razlogi pa zmeram eni in isti:alkohol v krvi,nepripasanost,prevelika hitrost,nepravilno prehitevanje.Groza.:angel:

Urša -> Huda prometna nesreča (5.12.2004 21:10:48)

Grozno... Nepredstavljivo... :(:(:( Jst sm pa glih danes zvedela za enega znanca, da je umrl za rakom... Najbolj grozno pa je to, da ni vec prenesel bolecin in je rotil vnukinjo, da mu prinese noz in lavor, pa se je resil muk tako, da si je prepezal zile. Ze cel dan samo to premisljujem. :(

Anonimen -> Huda prometna nesreča (5.12.2004 21:43:44)

Uf, raje ne takih stvari premišljevat. Grozno!

Erdbeere -> Huda prometna nesreča (10.12.2004 10:52:33)

Sej to niso na hodniku povedal...so jo v sobo peljali samo je bila mama pa vsi ostali tok v šoku, da je cela urgenca slišala kaj se dogaja...

Stran: [1]