Ali partnerka izve še isti dan če je plodna? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Težave z zanositvijo

Sporočilo

zvezdica.1 -> Ali partnerka izve še isti dan če je plodna? (9.10.2007 18:54:12)

Za partnerja vem da še izve isti dan ko je dal seme če je ploden. Kaj pa partnerka izve tudi isti dan to me muči[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley24.gif[/image] , ker ne vem. Prosim vas!!!!

Anonimen -> RE: Ali partnerka izve še isti dan ko gre v ambulanto za neplodnost-če je plodna? (9.10.2007 18:54:56)

Ne ne izve takoj. Traja kar nekaj časa, nekaj preizkav....

Abra -> RE: Ali partnerka izve še isti dan ko gre v ambulanto za neplodnost-če je plodna? (9.10.2007 19:14:09)

Žal smo me bolj komplicirana bitja. Lahko je po vseh mogočih preiskavah vse super, pa vseeno ne gre.

sayuri -> RE: Ali partnerka izve še isti dan ko gre v ambulanto za neplodnost-če je plodna? (9.10.2007 19:18:20)

Hja, lahko pa že na običajnem HSGju - slikanju maternice ugotovijo, da so recimo jajcevodi neprehodni.

zvezdica.1 -> RE: Ali partnerka izve še isti dan ko gre v ambulanto za neplodnost-če je plodna? (9.10.2007 19:38:25)

SAVURI poslala sem ti ZS.

MARTINŠČICA -> RE: Ali partnerka izve še isti dan ko gre v ambulanto za neplodnost-če je plodna? (10.10.2007 8:59:48)

Pri nama nihče ni takoj izvedel za rezultate, ampak sva se morala prijaviti na posvet z izbranim ginekologom, čakati cca 1 mesec in sva šele tam izvedela, kako in kaj. Pol pa cel mesec ali več tuhtaš in razmišljaš, kaj vse je narobe ... Edino po HSG ali Laparoskopiji takoj po operaciji na viziti izveš, kako in kaj. Na srečo ni pri nikomer nič narobe, pa je vendar neprijetno preživljati vse te preiskave, brezbrižne komentarje ...

Stran: [1]