|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krči
9.10.2007 18:38:36   
pikica_30
Sem 1. user posted image  in na začetku 7. tedna, 1 P imam šele 25.10. Jaz sem že v 3. tednu, torej 1 teden preden bi mogla dobiti menstruacijo začela čutiti te krče spodaj po jajčnikih in maternici in špikanje v trebuhu itd. Bilo je čisto isto kot pred M, zato sem pač mislila, da je to to. Potem pa ko mi je M zamujala že 14 dni sem naredila test in je bil user posted image . Te krče imam pa še vedno. Sem brala, da je to nekaj normalnega, ker se maternica širi in razteza. Zanima pa me, ali je normalno, da to še kar traja oz. koliko časa naj bi to trajalo? Skrbi me, da ne bi bila slučajno izvenmaternična nosečnost. Me kar večkrat na dan stisne za ene 10 sekund, da lahko samo sedim in čakam, da mine. kaj pravite? Imam pa ves čas tudi izcedek, belo rumen (nikoli rjav ali rdeč), ampak sem s tem imela probleme že pred zanositvijo, že kar nekaj let.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Krči
9.10.2007 18:54:21   
Anonimen
Po moje je najboljš, da greš kr h ginekologu vprašat, al pa pokličš po telefonu, pa če je kej kritičnga, ti bodo itak rekli, da prideš na pregled.

LP

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikica_30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
9.10.2007 18:57:23   
anonimna thumbs up
Če ni krvavega izcedka in ne gre za takšne krče, ko bi se bolečina dejansko stopnjevala do nevzdržnega in ne ponehala, je vse ok. Je pa tako, da smo v dnevih (tednih user posted image ), ko se zavemo, da smo noseče, še 1000x bolj pozorne na vsak najmanjši "špik", te popolnoma razumem. Kar sprosti se in - kot sem ti že 1x rekla - UŽIVAJ user posted image

Avatar odraža trenutno duševno stanje........

Neposredna povezava do sporočila: 3
9.10.2007 19:13:15   
cukerček
Jaz pa ti svetujem da če se to špikanje ne neha ali če se celo stopnjuje in postaja bolečina vedno hujša takoj k g nikar ne čakaj do 25.10, nočem te strašit govorim ti iz lastnih izkušenj...

Naši spomini so edini raj iz katerega nas ne more nihče pregnati...

(odgovor članu anonimna thumbs up)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.10.2007 21:12:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: cukerček

Jaz pa ti svetujem da če se to špikanje ne neha ali če se celo stopnjuje in postaja bolečina vedno hujša takoj k g nikar ne čakaj do 25.10, nočem te strašit govorim ti iz lastnih izkušenj...

Točno tako.

(odgovor članu cukerček)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
9.10.2007 22:04:56   
pikica_30
To zoprno boleče špikanje traja sedaj že 3 tedne, ampak je skoz enako. Iste bolečine kot pred M, večkrat na dan, ampak takrat močno, po 10-30 sekund. Sem to omenila tudi po telefonu, ko sem se naročala za 1. P, pa so rekli, da je normalno in naj pokličem če bo slabše. Je pa skoz isto, samo traja že toliko časa, da ne vem, če je normalno. Vsekakor bom nemirna in v skrbeh vse do 1. P, potem bom pa uživala max, če bo vse ok. Držim user posted image

< Sporočilo je popravil pikica_30 -- 9.10.2007 22:09:37 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.10.2007 20:21:35   
lorch
po opisu sodč imaš enake težave,kot sem jih imela jaz in večina drugih user posted image . Meni je g rekla da se raztezajo vezi telo se prilagaja novem stanju in je to nekaj normalnega. sem pa imela te znake še kar lep čas, še ko sem vstopila v drugo tromesečje sem imela večkrat take občutke kot pred menstruacijo. Ne sekiraj se, dokler se tebolečine ne stopnjujejo na kakemočnejše krče.
Res pa je da svoje telo najbolje poznaš in če čutiš, daje nekaj narobe se le pojdi pokazat boljše 100xpreveč,kot 1xpremalo.

Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?