sazi -> RE: darilna pogodba (15.10.2007 12:43:26)
|
IZVIRNO SPOROČILO: iva01 IZVIRNO SPOROČILO: nivess Iva, po pameti in naj starši podarijo parcelo samo tebi. Kredit si on lahko vseeno vzame. ja lahk si vzame, pol manjšega kot ga ima v namenu vzet in to gotovinskega in ne stanovanjskega, to pa nama nič ne pomeni,...sicer pa če nebi bila prepričana v to potem nebi z nim živela in se sploh v kaj spoščala, še najmanj pa vlagala svojega denarja!.... iva01 - te čisto razumem glede gledanja na zvezo, punce te želijo samo opozoriti, da nikoli ne veš, kaj vse se lahko zgodi kredit pa lahko vzame stanovanjski tudi, če ni lastnik nepremičnine, ki se zastavlja - sem zelo natančno preverila, ko sem sama jemala kredit - je bil namen tak, da sta kupca hiše moja starša, kredit vzamem jaz in zastavim to njuno nanovo kupljeno hišo, za katero se potrebuje kredit - vse se da brez problema, le lasnik mora podpisat, da se strinja z zastavitvijo in tvoj fant/mož lahko dobi kredit kot si ga je zamislil, četudi si lastnica samo ti. Tudi pogoji za tak kredit niso nič slabši.
|
|
|
|