Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: "mehčanje" drekca..? 12.10.2007 8:37:49
|
|
|
|
tinkamiška
|
Isti dan ko sem kupila sirup, je Iza baje že v vrtcu kakala , tako, da ga nismo niti poskusili, ker je potem še doma zvečer kakala. Ga pa imam doma, ker nam lahko vedno pravpride, sploh zdej, ko sem prebrala kako hitro je pomagal Timiju Pa za na bo mogoče tudi kdaj prav prišel Tinka
|
|
RE: "mehčanje" drekca..? 14.10.2007 9:49:49
|
|
|
|
Blink1
|
No, izgleda, da ta sirup deluje že samo, če ga imaš doma jaz sem ga kupila v petek in od takrat kakamo normalno. Pa ga niti povohali še nismo
|
|
RE: "mehčanje" drekca..? 14.10.2007 9:57:40
|
|
|
|
šnucika
|
...tudi pri nas ni problemov,že tri dni gre sama....tako,da ga tudi še nismo poskusili.
|
|
RE: "mehčanje" drekca..? 16.10.2007 15:31:56
|
|
|
|
tinkamiška
|
no, mi smo pa spet na začetku danes je tretji dan odkar ni kakala. zjutraj sem ji dala sirup, pa še vedno nič , pravi "noce kakat" , ne pove pa zakaj...upam, da bo danes kej nardila v plenico, ker se je že ponoči zbujala in klicala, da je kakala, pa so bili samo pukci. eh, ko bi že enkrat prebolela to kakanje in bi bilo spet po starem.. tinka
|
|
RE: "mehčanje" drekca..? 16.10.2007 17:05:49
|
|
|
|
BRINA J.
|
Nam ko ni nič pomagalo , ne portalak, ne sladka kamilica , ne suhe slive je pomagal donat, večkrat po malem na dan.0,5l je imela za 2-3 dni.
|
|
|
|
RE: "mehčanje" drekca..? 16.10.2007 17:38:01
|
|
|
|
tinkamiška
|
Je kakala 2x zaporedoma zdejle, pa še bo po mojem, ker ima trebušček čisto napet. Ni bilo kaj veliko joka, bolj jamranje in stiskanje. Zdej vem, da v vrtcu ni hotela kakat, ker ni bilo mene, ker se pride prav k meni stiskat, ko kaka in vsa potna rata Pa ni ne vem kako trd kakec, samo strah jo je po mojem in noče, enostavno noče kakat Brina, pri Izi ni problem, da je zaprta, ampak namenoma zdržuje. Pa čisto nič ji ne morem pomagat, razen, da jo pač bodrim in jo pohvalim, koji rata... Je pa zdej vsa srečna in vsake tliko pove, da je kakala, pipika moja... Tinka
|
|
RE: "mehčanje" drekca..? 21.10.2007 17:23:11
|
|
|
|
šnucika
|
Pa smo tudi pri nas preizkusili Lactecon.Prvič je kakala že čez eno uro.potem pa sem ji ga dajala vsak dan in je vseeno tri dni držala.Sem bila že pošteno jezna ,da ta stvar ne deluje.Potem pa je tretji dan med spanjem prdkala in ji je že malo ušlo.Čez par ur pa je cela panična tekala okoli,kot ponavadi,ker se je bala,da bo bolelo.Pa ni,pokakala se je mehko,ne driske,po treh dneh...brez joka in bolečin. Tako,da super,tudi če drži dva ali tri dni,se ne zasuši drekec!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?