|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Preiskave pred umetno oploditvijo
9.10.2007 14:19:24   
enia
Hej!

Tiste, ki ste že v postopku za umetno, me zanima, če mi lahko poveste, katere preiskave ste dale skoz?

Meni je G namreč rekla, da bo potrebna epruvetka in me mal zanima, kdaj so vas poslali na umetno.

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 17.10.2007 22:22:58 >

Zakaj vztrajava v tem, če nama lomi srca v prah?
Zakaj človek sploh moli, če obstaja od prej še strah?
Zakaj sklonjene glave, če bi lahko vzravnana odšla?
Zakaj so rože na oknih, če ne zaradi upanja?
(Neisha - Zaradi upanja)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Epruvetka
9.10.2007 14:36:57   
spelka12
Hoj.
Preiskav sem imela bolj malo. 4x laparoskopija, odščip in hormonski test. To je vse.
A pa si vprašala g.zakaj rabita umetno?

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.10.2007 14:48:30   
enia
Spelka, odščip? Mi prosim poveš, kaj to je?

Hja, umetno pa zato, ker se trudiva 2 leti, klomifen ni pomagal, imam PCO. user posted image

(Neisha - Zaradi upanja)

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.10.2007 14:53:39   
sayuri
Jaz: Klomifen in slikanje maternice (HSG)
On: spermiogram (in tle se je zataknilo oz. je premalo plavalcev - zato sva na epruvetki)

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.10.2007 15:41:45   
spelka12
odščip - po domače če lahkouser posted image . kot bris, samo da ti tu s posebnimi škarjicami odščipnejo delček (joj tu pa ne vem točno delček česa, bom pogledala na netu) in ga dajo naprej na preiskave.
enia veliko sreče ti želim.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.10.2007 15:45:41   
enia
Aha, hvala Spelka12. :)

Kako pa to, da si mogla 4krat na laparo?

Aja, moj je bil na spermiogramu in je ok. Zato pa zdej ne vem, kaj moram jest še dat skoz, da prideva do umetne, čaka se na vse itak tolk doolg!
No, hormonskih preiskav še nisem mela.

(Neisha - Zaradi upanja)

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.10.2007 15:47:53   
spelka12
našla. V primeru, da so PAP testi slabi odščipnejo delček materničnega vratu. Bojda pa da nima zveze z nezmožnostjo zanositve tko da...
enia, če bi rada to pospešila pojdi samoplačniško. Jaz sem pri dr.Rešu v dravljah. Letos je dobil več koncesij in smo bile nekatere v 1 mesecu že na vrsti.
Aja 4x lap. ker imam endometriozo, pol.jajčnike, miome,zarastline...in me morjo pač vsake tolko časa mal popucat, da se pajki ne zaredijouser posted image user posted image . Joke. 

< Sporočilo je popravil spelka12 -- 9.10.2007 15:50:30 >

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.10.2007 15:49:54   
enia
Aha, hvala, Spelka12. Sem bla mal ferbčna. ;)

(Neisha - Zaradi upanja)

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Umetna oploditev
15.10.2007 22:33:54   
Jaca
Živjo!

Pišem prvič, imam pa podobne težave. Sva bila s partnerjem na pregledu pr dr. Rešu.Jst naj bi imela polic. jajčeca, on premalo semenčič. Meni je predpisal Klomofen, njemu nč. Po dveh ciklusih oz. na 2. pregledu, naj bi imela noramalno ovulacijo oz. naj bi ciste izginile.
Kar se tiče zdravljenja in pregledov je bilo to vse. Reku je da nama ni potrebno več prihajati oz. ko se bova odločila za umetno, naj se naročiva.
Kokr sm se pogovarjala s puncami, ki imajo enake težave, so vse imele še nekakšne dodatne preglede ( pri drugih G ), kot npr. pregled zamašitve "cevovodov", ...

Se mi zdi, da dr. Reš nekako prehitro obupa in takoj predlaga umetno oploditev, osebno sm pičakovala več.

Kakšne preglede si imela ti Špelca12?

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.10.2007 15:02:00   
Lanat
Zivjo, ali mi katera lahko odgovori na naslednje vprasanje: Sem tik pred zacetkom postopka ivf, in sicer daljsega, v katerem ti, ce prav razumem, 22 dan cikla zacnejo inducirati nekaksno umetno menopavzo. Kaj pa, ce sem slucajno noseca (moznost obstaja)? Kako na to vpliva "postopek" (mislila bi si, da ne najbolje) oziroma, ali je kaksen nacin, da to preverijo pred zacetkom postopka? Hvala za morebitne odgovore in vase izkusnje.

(odgovor članu Jaca)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.10.2007 15:41:45   
Anonimen
NIč hudega, če boš noseča, saj ne vplivajo zdravila na plod. Ob suprefaktu ti bo M najbrž zamujala, vsaj tako kažejo izkušnje večine punc, ti pa lepo naredi test nosečnosti za vsak slučaj. Drugaće ti pa ne more noben nikor preverit in ti niti ne preverjajo.
če želiš strokovno mnenje o tem, pa imaš na tem linku http://med.over.net/forum5/read.php?19,4334403

(odgovor članu Lanat)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
17.10.2007 18:34:58   
Lanat
Najlepša hvala!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Preiskave pred umetno oploditvijo
19.10.2007 12:40:11   
maja24
jest pa nism mela nobenih preiskav pred tem postopkom, tok da zej čakam na torek da mi nardijo ET pol bomo pa videl kaj bo.Moj partner je imel trikrat pri spermiogramu samo po enega plavalca tok da nama je Reš predlagov postopek ICSI,včeraj pa sm mela punkcijo in je mev moj partner zelo dobro spermo, zej me pa zanima če bo slučajn postopek IVF.Na dan punkcije so dobili 11 jajčnih celic zej me pa zanima ali mam glede tega dobre možnosti da zanosim ali ne.

prosim za čimprejšni odgovor.HVALA

Ela čebela

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?