|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hlačne nogavice in dolge noge
9.10.2007 13:25:38   
Lenny
Pa se je spet začelo! user posted image  Pri moji dolžini nog (stranska dolžina 112 cm) znorim, ko kupujem hlačne nogavice. Pri Polzeli kupim št. 5, da mi na polovici beder ne zmanjka nogavice, hlačni del pa si lahko potem mirno potegnem skoraj do brade, ker ustreza konfekcijski številki 48. Jaz pa imam čez rit 38. Seveda potem ti vražji štumfi po možnosti lezejo dol, višek materiala pa se lepo zrola okoli pasu user posted image  Obožujem samostoječe nogavice, ampak ko je mrzlo, jih vseeno ne morem nositi.
A je katera že našla pametne hlačne nogavice, ki bi bile primerne za dolge noge user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Hlačne nogavice in dolge noge
9.10.2007 14:42:29   
soncece24
Kaj pa če kupiš tiste, ki so do bokov? Potem ti bo hlačni del ravno lepo prav user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.10.2007 15:50:53   
Anonimen
A veš kaj, Lenny!!!! Take probleme bi tudi jaz imela, v veseljem!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
9.10.2007 18:22:29   
frutka_
Podobni primer sem jaz. Noge imam dolge, večej štunfe mi lezejo dol, manjše pa imam na polovici bedrc. večjih ne kupujem več. Običajno vzamem 4-ko in preko dam mrežo, ki je raztegljiva do onemoglosti. pri mreži je pač čisto vseeno ali je veliki karo ali mali karo.

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.10.2007 23:06:44   
kofetek2010
nasvet:
nogavice preloži na pol in primi z vsako roko en konec ter raztegni v dolžino kolikor se da (če pa imaš pri roki še koga pa ne rabiš nič prelagat na pol, ampak jih raztegnita po dolžini kolikor gre) user posted image  

btw... jaz nosim št. 2 (pri višini 178 cm in 58 kg) user posted image  

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.10.2007 1:46:59   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: jana73

nasvet:
nogavice preloži na pol in primi z vsako roko en konec ter raztegni v dolžino kolikor se da (če pa imaš pri roki še koga pa ne rabiš nič prelagat na pol, ampak jih raztegnita po dolžini kolikor gre) user posted image  

jaz imam skoraj 10cm manj od tebe, pa mi 2ka pride do sredi beder, 3ka pa mi je ok. pa vedno me tete v trgovini prepričujejo naj vzamem 2. a kej bolš stojijo, če so manjše in jih samo "nategneš"?

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.10.2007 9:16:25   
Lenny
A veš kaj, Lenny!!!! Take probleme bi tudi jaz imela, v veseljem!!!!

user posted image  Saj nič ne rečem, samo včasih bi kakšne hlače kupila, ki imajo slučajno ugodno ceno, potem mi pa gležnji ven gledajo user posted image  O štumfih sem že preklinjala user posted image  Drugače pa imam svoje noge prav rada user posted image  user posted image  user posted image

Običajno vzamem 4-ko in preko dam mrežo, ki je raztegljiva do onemoglosti. pri mreži je pač čisto vseeno ali je veliki karo ali mali karo.

user posted image  To pa je ideja za posnemati! Hvala!

btw... jaz nosim št. 2 (pri višini 178 cm in 58 kg)

Jana, a se hecaš? Pa kje ti to 2. kupuješ? user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.10.2007 9:30:02   
Boni3
No,meni bi z lahkoto posodila kakšnega od tvojih 112 cm,ti tako samo v napoto hodijo. Bi nama bile obema nogavice dobro stale.user posted image  Jana s tabo se pa sploh ne pogovarjam,ker sem ti fouš,ker imaš 58 kg,ker bi jih jest tudi imela.
Drugače si pa za pod hlače lahko omisliš une najlonke brez stopal in daš spodaj nogavoce,ali dokolenke,za pod krilo si pa mrzlauser posted image

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.10.2007 9:32:13   
Anonimen

nasvet:

Če imata otroka pograd, la žabe lahko uporabita kot gugalnico. To sva medve s sestro včasih prakticirali in je bilo zelo uspešno.

Neposredna povezava do sporočila: 9
10.10.2007 9:49:49   
kofetek2010
čist resno - št.2 kupujem vse, razen tistih fejst debelih npr. 80 den user posted image  
Tole z raztegovanjem delam že leta, ker tako nepotrebno širino spremenim v dolžino. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.10.2007 10:02:15   
Lenny
Evo, med malico grem po dvojko! Če bo raztegovanje pomagalo - JUPI - če pa ne, se bo pa maxi gugal na njih user posted image  
Boni, a veš, da sva v službi s cimro že sklenili pakt. Kupiva enake hlače. Njej 15 cm odrežejo in prišijejo na moje, pa bova obe zadovoljni user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 11
10.10.2007 22:17:41   
Anonimen
Kakšne sladke skrbi...user posted image

(odgovor članu Lenny)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
11.10.2007 18:32:15   
mišk
Jst mam tud tolk dolge "tace", ampak mi je petka čist o.k., ker imam čez rit št. 42. Tak da punca, več bo treba papcat pa manj migat!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.10.2007 7:56:53   
Lenny
Tak da punca, več bo treba papcat pa manj migat!

Aha, japakajše user posted image  A veš kaj pravi moj maxi (5 let)? "Mami, od sedenja pa od McDolanca rit raste, od miganja pa mišice!" user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.10.2007 11:23:12   
LoCa

nasvet:

ja to je res. meni je prodajalka enkrat svetovala, da moram pred uporabo najlonke vedno raztegnit v tisto smer, ki jo sama rabim (beri rit). in se je izkazalo da je res tko user posted image . pomoje bi blo najboljšje da si kupiš eno številko večje z nizkim pasom, pol pa nožni del raztegneš po dolžini.

Neposredna povezava do sporočila: 15
25.10.2007 11:37:03   
ada2
še ena z enakimi problemiuser posted image

jaz tudi tiste ta tanke raztegujem, ampak ful ful ful si želim ene take debele žabe, take otroškeuser posted image , pisaneuser posted image ....sicer jih iščem glih ene 5 let že, pa ničuser posted image , ampak upanja še pa nisem izgubila.

če pa kera kaj najde pa naj obvezno javiuser posted image

mere imam pa glih take kot Lenny -noge 112 cm (da ne vidiš koncauser posted image , čez rit pa nosim št.38user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.10.2007 12:56:28   
Lenny
Ada, a ni to fajn user posted image  user posted image  user posted image  Kje delajo pa "štrample" za dolgonoge manekenke? Mogoče boš imela srečo in našla res otroške. Mislim, da ima Quelle otroške modele do številke 188. Meni je njihova varianta 176 ravno prav dolga.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?