klavdija&peska -> ROMER avtosedež, POPOLNO RAZOČARANJE (9.10.2007 12:40:02)
|
Sploh ne vem, kaj naj si mislim. Ko smo kupovali avtosedež, gre za sedež od 9kg naprej, smo želeli za našega malčka kupiti najboljše in predvsem najvarnejši model. In smo izbrali Romer king TS plus, ki je imel takrat najboljše ocene. Poleg tega nismo slišali prav nobene kritike. In ker je bil cenejši v Avstriji smo ga kupili tam. Zdaj pa problem. Kakšen mesec nazaj je odletel fedrček, v mehanizmu s katerim se pritdi avtomobilski pas. To smo rešili tako, da smo ga prestavili na drugo stran. Zdaj pa se je pokvarila še zaponka s katero privežeš otroka. Enostavno včasih deluje, včasih ne. garancija pa...... ker smo sedež kupili v Avstriji velja samo v Avstriji in Sloveniji ne!!!! Halo!!!!!!!!!!!!!!!!!! Se hecate, saj smo ja EU. A tudi zveza potrošnikov na katero sem se obrnila, je nemočna, če proizvajalec tako določi, je temu tako. Obrnila sem se na trgovino, v kateri smo sedež kupili in prodajalka mi je prijazno razložila, da vse skupaj traja približno 3 tedne, medtem pa..... žal nadomestnih avtosedežev nimajo. Hm, zanimivo. saj ne, da so sedeži tudi a Avstriji za otroka v avtu obvezni. Torej ostane nam samo, da kljub temu, da je sedež še v garanciji, odnesemo le tega v popravilo v Sloveniji. Seviser in uvoznik Baby center, ravno tako nima nadomestnih sedežev. Poleg tega mi prodajalke ne smejo povedat, kdo je serviser. Sedež moram en dan pripeljat k njim in ko ta neznani **** serviser popravi sedež, ga vrne v prodajalno. Koliko časa? Se ne ve. Jaz pa naj medtem otroka vozim v vrtec in vse ostalo kako????? To je zgolj moje mnenje o najboljšem proizvalajcu avtosedežev, očitno nič več in resno opozorilo vsem staršem, ki želijo privarčevati kakšen dinarček in izdelek kupiti v drugi državi EU.
|
|
|
|