KBM -> Vic (9.10.2007 11:43:15)
|
Dodje Ivica doma i kaze starome da je dobio 4 jedinice. Stari popizdio: - Majmune jedan, iz cega si sve dobio jedinicu? - Iz tjelesnoga, matematike, hrvatskoga i vjeronauka. - Kako si dobio jedinicu iz tjelesnoga? - Ucitelj nam je rekao da dignemo jednu nogu, ja sam je diga. Onda je rekao da dignemo i drugu nogu. - Pa ce onda na ****u stajat ? - To sam i ja reka, pa sam dobija jedinicu. - Dobro, kako si dobio jedinicu iz hrvatskoga? - Uciteljica je izvukla nas troje i pitala nas da kazemo jednu recenicu. Jure je rekao: - Ana voli Matu. Stipe je rekao - Ana voli Peru.... - U **** te, pa ta Ana je kurvetina! - Je, to sam i ja reka, pa mi je uciteljica dala 1. - Dobro, kako si dobio jedan iz matematike? - Uciteljica je pitala koliko je 2+3, a ja sam reka 5. Onda je pitala koliko je 3+2... - A **** te, to je isti ****.. - To sam i ja reka, pa sam dobija jedinicu. - Dobro, ali nije mi jasno, kako si dobio jedan iz vjeronauka? - Vjeroucitelj je pricao kako je bog svugdje oko nas, a ja sam ga pita je li i u podrumu od nasega susjeda, a on je reka da je bog i tamo.. - Je ****, nas susjed nema podruma.. - E, to sam i ja reka.....
|
|
|
|