Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: otroški cd predvajalnik 9.10.2007 13:39:21
|
|
|
|
mojca*
|
ja, jaz ga tudi iščem.... pred meseci so ga imeli v merkatorju za cca. 10eur, če se ne motim, no zdaj bi ga pa rabila do miklavža.... ampak za cd-je, ne kasete.
|
|
|
|
RE: otroški cd predvajalnik 9.10.2007 14:00:50
|
|
|
|
žiža
|
Ja kaj v tem smislu Arielca, samo, da bi bil za CD ne za kasete.
|
|
|
|
RE: otroški cd predvajalnik 9.10.2007 14:37:01
|
|
|
|
kaya2007
|
jaz tudi iščem kakšen tak cd player, samo da bi imel še kakšne zvočnike zraven mogoče...
|
|
|
|
RE: otroški cd predvajalnik 12.10.2007 20:04:12
|
|
|
|
arielca
|
žiža, v božičnem Quelle katalogu sem ga videla. Bom pogledala, če je tudi na netu.
|
|
RE: otroški cd predvajalnik 12.10.2007 21:51:23
|
|
|
|
žiža
|
joj se opravičujem, tejle razpotegnjenosti. Amapk ne znam skrajšat linka.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?