slovenka -> RE: NEODLOČNOST (10.10.2007 11:49:58)
|
Mah, Mishella, meni se zdi pomembno, da sploh imaš odločnost postaviti se za sebe. Če bi bile veze le take, kot si predstavlja daddy, bi bil to idealen svet. Samo ni, ljudje se spreminjamo, nič ni statičnega, v vezo pridemo, ko se stvari še razvijajo, ko še ne vemo točno, kje bomo živeli, kakšno službo bomo dobili, upamo na določene stvari... vmes se pa tudi mi spreminjamo, spoznavamo stvari... Daddy, nihče od nas ne more biti 100% prepričan v to, da bo vse ostalo enako za vedno, jaz imam zelo dobro vezo, načrtujeva otroka..., ampak ne pričakujeva, da bo zmeraj gotovo tako, se bova pa trudila in sproti reševala probleme. seveda gremo v življenje z nekimi pričakovanji, o čisto vsem se ne moremo vnaprej pogovoriti... Če bi tako šlo, bi imeli pari otroke tik pred penzijo, takrat bi bilo najbolj idealno - največ časa bi imeli za njih, stanovanje porihtano, pa starša bi se zelo dobro poznala in bi vedela, ali si ustrezata ali ne. Edini problem je, da so ženske takrat običajno že v meni. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|