|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   brezrokavniki
9.10.2007 9:31:56   
Anonimen
Pleten, so zdaj menda v modi. Ali pa četudi niso, jaz sem danes kupila sivo volno, da si ga spletem,. Zdaj mi pa povejte, kako naj se lotim: ali s kakšnim vzorcem, kite, rebra, ...ali okrogel ovratnik, V izrez, puli? Nosila bi ga na majice oz. bluze, ampak sem mi zdi, da bolj na majice. kakšni se torej nosijo?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: brezrokavniki
9.10.2007 9:35:50   
petja
Jaz bi si naredila brezrokavnik na puli, s širšim puli ovratnikom, da izgleda kot da imaš šal ovit okrog vratu, pa brez kakršnihkoli vzorcev. Men je to ful všeč. Pa veš mi je, da ima mogoče malo rokavov, da ni čist brez njih.

Lp, petja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.10.2007 10:21:02   
Anonimen
Brezrokavniki se mi zdi, da so IN v skoraj vseh izvedbah, razen s kitami ali kakšnimi drugimi enobarvnimi vzroci. Edino če z drugo barvo kombiniraš, to pa ja.
Drugače pa ja, lahko narediš tako, kot je rekla Petja, namesto rokavov lahko samo podaljšane rame narediš, to je tako, da ne nardiš nič izreza za rokav.
So pa po trgovinah sicer brezrokavniki tudi tako na V kot na okrogel izrez.

(odgovor članu petja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
9.10.2007 10:22:47   
Anonimen
Se pravi najbolje kar gladkega, pa s puli ovratnikom. Ja, saj se mi zdi, da bo najboljše. Samo še to: na sivih hlačah imam drobne rjave črte in za zreven rjavo majico, pa paše potem siv puli čez? Ne vem, meni se zdi čudna kombinacija siva pa rjava user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
9.10.2007 10:33:52   
Magi*
siva in rjava gresta skupaj, sta pa zelo haklih kombinacija. mora biti ravno taprav odtenek in ravno prava mera ene in druge barve. enostavno ne znam svetovat, samo ko vidim, vidim ali mi je všeč ali pa ne.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.10.2007 10:44:19   
Anonimen
Ja, to je res, obstaja res veliko čisto različnih odtenkov sive. Siva, ki cikne na drap oz. bolj na rumeno, siva, ki cikne na lila, siva, ki cikne na svetlo modro, taka čisto pepelnata ... Dve različni sivi barvi se lahko zelo tepeta.

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
9.10.2007 10:48:23   
Anonimen
Moja siva bolj na miše cikne.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
9.10.2007 10:50:40   
Anonimen
Glej, tole je prav lepo, izgleda da mora biti zraven bolj svetlo rjava:
user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
9.10.2007 10:56:15   
Anonimen
Ja no, saj v končni fazi lahko pa belo oblečem spodaj, pa je. Brezrokavnik bo pa siv v vsakem primeru.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
11.10.2007 21:36:40   
pika74
Hej al bina, ti a veš, da sem tud jaz študirala, da bi si naštrikala en fajn brezrokavnik. Je prou fajn, če te v hladnih dneh nekaj greje čez ledvica, pa še lepo postavo nardijo.

Drugač mi je pa tale všeč:
http://www.quelle.si/ecommerce/showartikel.asp?AID=85645

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.10.2007 22:15:20   
trixi
Ej, jaz samo še jopco skupi spravim, potem se pa lotim brezrokavnik. Sem ukradlauser posted image idejo v eni trgovini, ful je lep. Je pa bolj kot pulover s kratkimi rokavi in ma gor več vzorcev, kite takšne in drugačne, gladko, riž. Pa visok ovratnik, pleten je pa počez- od rokava do rokava, pa posebej rob. Upam, da mi uspe, ker potem imam še enega v mislih, tisti je pa bolj klasičen, sicer podaljšane rame in spet polno vzorcev, pa na globok- res globok V izrez.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?