jagoda -> alergija na kravje mleko? (5.12.2004 10:21:56)
|
Midva za Adamom sva bila 2 dni v bolnici, ker je v noči iz srede na četrtek naenkrat začel neutolažljivo jokati. Kričal je 2 uri skupaj brez prestanka. Ker z mojim nisva vedela kaj mu je, smo šibali na urgenco in ko je zdravnica slišala kako kriči, naravnost v bolnico. Tam naju je zdravnik takoj sprejel, ko je slišal, kako Adam kriči. Od utrujenosti je nato zaspal po petih urah kričanja. Sploh nisem vedla, da lahko en otrok tak dolgo joka. Na koncu je bil že ves hripav in brez glasu. :(( Nartedili so veliko preiskav in našli kri v blatu. Zdravnik je rekel, da je lahko vzrok kakšna alergija (na izvide še čakamo), najverjetneje na kravje mleko - je rekel, da je to zdaj zelo pogosto. Danes ponoči smo se spet nosili, ker ga je zvijalo. Morem povedat, da je to hujše kot krčki, ki smo jih dali skozi in so prenehali po 3 mesecih. Sem rekla, da mleka 14 dni ne poskusim! Zdaj pa me zanima, kaj sploh lahko jem? Po sadju in zelenjavi ga še vedno zvija,zdaj pa še mleka in mlečnih izdelkov ne smem:(. Ali je imela katera takšen problem? (Aja, samo dojiva se)
|
|
|
|