tina a -> RE: ne da mojih stvari (9.10.2007 10:17:08)
|
Iz lastnih izkušenj ti povem, da je njegova dobra volja, da ti stvari vrne ... Moj bivši mi po dveh letih pregovarjanja in prošenj ... še vedno noče dati določenih zadev, ki sem jih pustila pri njemu. Takrat ko sem odhajala žal nisem uspela vsega odnesti. Pomembne so mi bile otroške zadeve, obleke, čevlji ... Vse ostalo pa sva bila dogovorjena da mi bo napakiral v škatljo in mi jih dal ko bom prišla po otroke (med vikendi ali pa med tedenskimi stiki). Nekaj stvari sem dobila ... velika večina pa je še vedno ostala pri njemu. Ima moje dnevnike, davčne napovedi, pogodbe o zaposlitvi, vse otroške slike (od rojstva pa do odhoda), spominke (ki sem jih dobila ali pa kupila predno sva bila skupaj), določena rojstnodnevna darila, knjige, cdje, ... ma še bi se našlo. Edino kar mi je dal ... so bila spričevala. Pa ne morem do njih. In za tiste, ki boste "napadle" zakaj nisem to že prej naredila, prej odnesla - po 2 dnevih selitve mi je bil vstop v njegovo hišo (hišo njegovih staršev) in na dvorišče strogo prepovedan. Otroka sem morala počakati pred vrtno ograjo. In še dandanes je tako. Izgubila sem voljo, da se prerekam z njim ... Ker mi jemlje nepotrebno energijo. In vse se vrne ... tako ali drugače. Tako da Pekica ... mislim, da se boš morala od svojih stvari (pa naj bodo še tako pomembne) posloviti ... Ampak ... najvažnejše je ... da imaš svoj mir ....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image]
|
|
|
|