Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kapljice Koroških lekarn 5.12.2004 10:07:30
|
|
|
|
jagoda
|
Meni so jih kr iz lekarne poslali po povzetju. Sam jih moraš lepo priosit in ko rečejo, da ne morejo, ker jim pošta ne garantira več za skladiščenje, reči, da bo na tvoj riziko. Tak jih dobiš že naslednji dan, pa tudi v hladilniku jih ne rabiš imet, zato ne vem kaj komplicirajo.
|
|
|
|
Kapljice Koroških lekarn 5.12.2004 10:39:18
|
|
|
|
asso
|
Najlepša hvala, bom kar jutri poklicala pa jih prosila. A morda imaš tel. št.? A tvojemu Adamu so kaj pomagale? Lp asso
|
|
|
|
Kapljice Koroških lekarn 5.12.2004 12:54:05
|
|
|
|
india
|
Tudi meni so jih iz Slovenj Gradca kar po povzetju poslali na dom, so pa zeloooo pomagale!:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Kapljice Koroških lekarn 5.12.2004 13:32:25
|
|
|
|
jagoda
|
Jaz sem za tel, kr na internet pogledala, al pa informacije poklič. zdajle ne morem pogledat, ker je mali tečka in tole pišem z njim v naročju. ja, zelo so pomagale-edino te! smo probali vse živo... če ne boš našla, ti kasneje pogledam. aja, meni so jih poslali iz lekarne ravne na koroškem. pišem z malimi začetnicami, ker imam samo enbo roko prosto, da se ne bi katera razburjala.
|
|
|
|
Kapljice Koroških lekarn 5.12.2004 15:23:10
|
|
|
|
Sibil_
|
Meni so rekli, da jih več ne pošiljajo po povzetju ker: 1.Nimajo zrihtanega dovoljenja za prodajo po celi Sloveniji in jih inšpekcija malo krega 2.So že bili klici za poslat in so poslali, pa ni nobeden prevzel 3.Je preveč klicev in ne morejo Vglavnem Asso jaz sem iz Kopra in imam še ene cele in ene malo rabljene-če hočeš se zmeniva za odvzem?Jaz sem pa iz Kopra. Piši kaj misliš, ok? Papa, Sibil in Patrik
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?