Muca83 -> RE: ko vam je hudo.. (8.10.2007 22:08:40)
|
lidija_21, jaz te še kako razumem. Jaz sem morala po prvem SS počakati pol leta. Se mi je skoraj zmešalo. Sem se pa potrudila in sem za ene 3 mesece kar odmislila vse skupaj, potem sem pa postala hudo neučakana. Pa sem dočakala, in je ratalo v drugo, ampak nimam sreče in sem bila v 13. tednu spet na abraziji. Danes je 23. dan od posega in sem že sedaj obupno nestrpna. Želim si biti čimprej noseča! Ampak jaz sem zaenkrat kar vesela kar se tega tiče, saj mi je rekla da je dovolj, da počakam eno M. Upam, da čimprej pride in da se 26., ko imam pregled ginekologinja ne premisli. To je pa že kar kmalu. To je edino, kar mi daje upanje, drugače sem zelo potrta in me je zelo strah, da ne bi mogla imeti otrok. Jaz sem odločena, da upoštevam navodila ginekologinje, ne glede na to, kaj mi naroči. Tako si vsaj ne bom očitala, če se naslednja nosečnost tudi ne izide dobro. So pa mnenja ginekologov glede tega res različna. Eni pravijo 1 mesec, eni 2, eni 3, eni pa celo pol leta. Jaz ti vseeno svetujem, da počakaš 3 mesece, če so ti tako naročili. Tako si vsaj ne boš ničesar očitala, če bo spet kaj narobe (bog ne daj!).
|
|
|
|