ANIME -> RE: neplodnost moških? (19.11.2007 15:19:11)
|
Jaz sem HSG naredila predno sem prišla k dr. Rešu in še to je bil jezen na mojo G, saj sem ga šla delat čisto brez veze. Namreč ravno to se je zgodilo, da ima moj full slabe plavalce in v tem primeru menda vse preiskave pri ženski za nekaj časa odpadejo, saj naravna oploditev itak ni možna. Pridejo pa na vrsto drugačne preiskave. Jaz ti priporočam, da se kar naročiš k dr. Rešu (res pa potrebuješ napotnico od G, kot tudi tvoj fant od osebnega zdravnika) - čakalna doba je cca 1 mesec in če si že imela kakšrne koli preiskave, odnesi tja tudi izvide. Dr. Reš bo oba pregledal, fant bo oddal vzorec semen in potem bo videl kako in kaj naprej. Jaz zdaj čakam na [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image], ko jo dobim, grem na en pregled krvi, kjer mi bodo pogledali za ene hormone (al nekaj takega). Moj gre čez en mesec nazaj na pregled in če bo izvid spet enak, bova po moje kar kmalu v postopku za umetno oploditev ... Če imaš pa še kakšno vprašanje, pa lahko tudi na ZS. Ampak ti moram povedat, da sem bila jaz samo enkrat pri dr. Rešu tako da, kako naprej pojma nimam - več ali manj ugibam oz. kar mi je sam povedal.
|
|
|
|