|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prvi pregled pri ginekologu
17.10.2007 10:38:00   
Bingica
Evo, vrnila sem se jaz iz pregleda.
Uf, me je bilo tako strah. Na zacetku je ginekolog kar nekaj cudno gledala, potem pa vseeno povedal, da je za 1x vse ok, da je vrecka na pravem mestu in da se utripki cutijo. Ponovno sem narocen 21.11.
Upam, da bo narava poskrbela, da bo vse ok in da mi ne bo vzela pikice.

Zdaj me zanima sledece. Moj ultrazvok je pokazal, da je G.A.: 5w2d in da je vrecka velika 1,74 cm. Vse stima in se klapa z datumi.

A ima mogoce se katera kaksno slikco iz tako zgodnjega pregleda?
Bi lahko pogledale kaksna je bila vasa velikost vrecke v 5 tednu?

Jaz na slikci vidim le majhen krogec, pikico.

Ampak, ce je ginekolg rekel, da je vse ok, potem verjetno je.

Panika, saj veste...

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 26
17.10.2007 11:10:41   
narava
Pozdravljene.

Ker se bliza tudi moj prvi pregled in je treba v sluzbi "frej" ure rezervirat, me zanima koliko  casa cca traja prvi pregled?

lp, n.

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Bingica)
Neposredna povezava do sporočila: 27
17.10.2007 12:23:14   
Bingica
Odvisno v katerem tednu si.
Mene je samo z vaginalnim ultrazvokom pogledala in povedal par stvari in to je bilo to. Cca 15-20 min.

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 28
17.10.2007 12:46:25   
Taula
Ker se bliza tudi moj prvi pregled in je treba v sluzbi "frej" ure rezervirat, me zanima koliko casa cca traja

Odvisno če takoj prideš na vrsto. Jaz imam vedno uro, a nikoli ni točno ker se pri določenih zaplete in traja dalj časa. Ponavadi čakam dalj časa kot traja cel pregled. Kaj moreš.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Bingica)
Neposredna povezava do sporočila: 29
18.10.2007 11:17:43   
alea01
Ola!
jaz sem v 7t nosecnosti in pregled imam sele naslednji teden. Me pa neki zanima. Imam mocne bolecine v spodnjem delu trebuha. krvavitve do zdaj se nisem opazila,ampak me skrbi, saj sva se z mozekom zelooo dolgo matrala, da sva zanosila. Zato sem malce panicna. A se katero boli?

(odgovor članu Bingica)
Neposredna povezava do sporočila: 30
18.10.2007 13:47:55   
Leiah
No jaz sem bila na prvem pregledu, ko sem bila v 4w2d (samo pomoje je bil kak teden več) in je bila GA velika 1,19 cm tako, da mislim da je pri tebi vse ok. Jaz sem imela nato pregled čez en mesec in po velikosti ploda naj bi bila v 10 tednu, zato si mislim, da prvi pregled ni bil v 4 tednu :) Važno da je vse vredu!

Lp

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 31
18.10.2007 21:09:34   
Anonimen
A mi lahko katera pomaga, ker mam slikco z uz, pa ne najdem teh podatkov.

Desno spodaj je 5/1/3, 55/76, 2.1 cm; na slikci fetal growth(campbell), crl 7.4 mm.

Rekel mi je le, da je zaenkrat vse ok.

(odgovor članu Leiah)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
18.10.2007 23:40:17   
Bingica
Nya, ce je zdravnik rekel, da je vse ok, potem je.
Verjemi, da ce bi bilo kaj narobe bi ti ziher povedal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?