Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kontracepcijske tablete -menstruacuja 8.10.2007 19:13:37
|
|
|
|
Taula
|
Moja izkušnja: 3 mesece po koncu Kt mi je hodila redno na 30 dni. Nato je prišla 60 dan. In ciklus se je zmešal...je hodil na 40-45 dni, nato spet redno na 30 dni tri mesece, zadnji mesec ko sem jo še dobila je prišel na 40 dan. G mi je rekla da se telo puca in da nič ne morem. Je bilo pa bedno, ker nisem vedela ali je ni ker sem ali ker hormone mede.
|
|
RE: kontracepcijske tablete -menstruacuja 8.10.2007 21:13:38
|
|
|
|
Inigo
|
jooooooj, tut jst mam take probleme zdj... maja sm jih nehala jemat... in do zdj sm mela samo 2x menzo... SAMO 1X!!! zdaj jo spet čakam... in nič ne kaže da bi šrišla... testi so negativni... jutri ga bom spet naredila po enem tednu. tokrat z jutranjim urinom, pa da vidimo!
|
|
|
|
RE: kontracepcijske tablete -menstruacuja 8.10.2007 21:35:12
|
|
|
|
trinity22
|
Pod tole se pa moram ttudi jaz podpisat. Tudi jaz imam podobne izkušnje. Maja sem končala s KT sedaj pa čakam 4 po 58 dneh. Danes sem klicaal G in je rekla, da če je do petka ne bo da jo bo sprožila s tabletami, testi pa tudi meni skoz kažejo same - . Držim pesti, da nam bo čimprej uspelo.
|
|
|
|
RE: kontracepcijske tablete -menstruacuja 8.10.2007 21:58:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Taka sranja sem jaz imela leto in pol. Najdaljši ciklus je bil 72 dni.
|
|
|
|
RE: kontracepcijske tablete -menstruacuja 8.10.2007 22:29:39
|
|
|
|
Petri_
|
vidim da žal nisem edina s temi težavami.. tudi jaz sem klicala G. pa mi je rekla da naj kar očakam ker jr to normalno, ko pa sem prašala če je test 100 % je sestra ostala tiho saj vem da zde nisem , ampak tudi če zdaj dobim m. in je najslednji mesec isto kot zdaj .... ...spet ne bom vedla na čem sem............kaj to samo mene pishično prizadane? upam da se vam čim prej vse uredi...
|
|
|
|
RE: kontracepcijske tablete -menstruacuja 9.10.2007 9:31:16
|
|
|
|
Inigo
|
ne ne, ne samo tebe... midva se pa tak trudima... pa ne veva ne kdaj je ovulacija ne kdaj bo menstruacija... kar na blef! pa saj tako je najbolje, pravijo, veš. ker načrtno ima psiha prevelik delež zraven in je samo ovira. je pa šit, ko menza zamuja pa ne veš kaj je...
|
|
|
|
RE: kontracepcijske tablete -menstruacuja 9.10.2007 11:24:06
|
|
|
|
gajka
|
Jaz sem ta prvo čakala celih 76 dni, ta druga me je presenetila po 28 dneh (sem bila po mojem prvič in trenutno zadnjič (upamo na ) vesela, da je prišla), tretja po 30 dneh, za četrto bomo še pa videli. Aja, KT pa sem jemala 7 let.
|
|
|
|
RE: kontracepcijske tablete -menstruacuja 9.10.2007 12:51:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa med tem jemanjem niste nikoli imele pavze? Jaz sem po enem letu mela 3 mesecno pavzo- pa sem menstruacijo mela cisto normalno. Ja vem, da ne morem enega leta primerjat s vecimi, samo vseeno.
|
|
|
|
RE: kontracepcijske tablete -menstruacuja 9.10.2007 13:04:43
|
|
|
|
soncece24
|
Tudi jaz sem imela po prenehanju KT ful adijo cikluse. Najkrajši je trajal 17 dni, najdaljši pa 47 - totalni kaos vglavnem. Po 1,5 letu se mi je zadeva komaj umirila in jo imam sedaj na 30 dni.
|
|
RE: kontracepcijske tablete -menstruacuja 9.10.2007 13:37:50
|
|
|
|
pepa6
|
Tudi pri meni je nekaj podobnega. Lani decembra sem prenehala z jemanjem Kt, ker sem planirala otroka. Cikli so se začeli z 24 dni, zdaj so že na 42 dni in se za vsak cikel podaljšajo za 2 dni. Tak da si ne morem računat plodnih dni, nič.
|
|
|
|
RE: kontracepcijske tablete -menstruacuja 9.10.2007 16:42:33
|
|
|
|
JanaB
|
Jaz sem prekinila s kt v maju. Potem je bila M na 28, 30, 27 in 34 dni. Sedaj jo ponovno čakam - danes je 29 dan tetka pa še kar potuhnjena.
|
|
|
|
RE: kontracepcijske tablete -menstruacuja 9.10.2007 17:41:18
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
Tudi jaz imam podobne probleme. 24.junija sem nehala s KT, prvi ciklus je bil dolg 36 dni, drugi pa 48. Zdaj pa upam, da je ne bo 9 mesecev. Je pa res en velik , ko ne veš kdaj jo pričakovat oz. nepričakovat. Jaz sem KT jemala dobrih 5 let.
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?