|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ginekolog v lj
8.10.2007 17:08:35   
Pingvinčica*
Mi lahko katera pomaga z informacijo kateri G v LJ je ok in še sprejema z koncesijo. Informacijo bi rabila čim prej, saj sem čisto obupana.

Hvala!!!!

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 9.10.2007 6:02:26 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Obupana :(
8.10.2007 20:04:09   
birdy
Jst mam Tataloviča. Mislim, da še sprejema, pa men je o.k. Nekaterim pa ne, ampak pri vsakem G je tako da je nekomu všeč, drugmu pa ne.

_____________________________

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010


(odgovor članu Pingvinčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Obupana :(
8.10.2007 20:16:38   
Anonimen
Se strinjam z birdy. Tudi sama imam Tataloviča in mi je čisto ok. Pa mislim da sigurno sprejema tudi nove oz. sem skoraj prepričana da sprejema, ker je pred časom sprejel mojo prijateljico.
Je pa tudi res, da je nekomu en všeč, drugemu pa ne. Nič novega.

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Obupana :(
8.10.2007 20:50:14   
ajtak
Ko sem zivela se v ljubljani sem imela dr. barbaro Rojnik na Metelkovi 15- je privat a ima koncesijo...
sama sem bila izredno zadovoljna, ne vem pa ali trenutno sprejema paciente.
Veliko srece!

_____________________________

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja





(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Obupana :(
9.10.2007 9:03:56   
Bučika
Tako je. enemu  je nekdo ok, enemu ne. Men je bil tudi Tatalović ok, dokler nisem dobila drugega otroka- hčerke, ki ima DS in še hudo napako na srčku je imelauser posted image (zdaj je odpravljena po vseh mukah, hvala bogu!). In ja, najbrž še sprejema, kajti poznam veliko žensk, ki je šlo stran od njega.user posted image
Priporočam pa dr.Štrumbelj, sicer je v ZD Vič ampak enkratna.

Upam, da si že našla svojo G.

pa lep pozdrav vsem user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Obupana :(
9.10.2007 9:32:44   
narava
Pozdravljene.

Tudi sama bi rada zamenjala G, ker mi je pri stari "potekel status", t.j. sem diplomirala in naj bi si nasla drugo G. Do sedaj sem imela studentsko na Askercevi. Kam naj se obrnem? Na zdravstvene domove? Kaj ve priporocate?

LP
narava.

(odgovor članu Bučika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Obupana :(
9.10.2007 10:20:05   
Anonimen
Bučika sem tudi že sama slišala za Tatalovića, da ste rodile otroke z DS, vaše male nagajivčke.
Pa sem si rekla, glede na to, da imam sama Tatalovića, ali naj ga zamenjam. Pa sem ga zaenkrat obdržala.
Zakaj sem ga obdržala?!? Kljub temu, da sem slišala kaj se je pri njemu že zgodilo, imam dve prijateljici, ki se jim je enako zgodilo, ampak pri dveh  različnih ginekologinjah, le da sta onedve cca 5 mesecev po rojstvu otročke izgubile in pokopale male pikice, zaradi napake njunih ginekiloginja. Tako da sem prišla do zaključka, da se ti pri vsakemu G lahko to zgodi.

Sem pa dojela, da ti otročki s takšnimi in drugačnimi anomalijami nudijo toliko ljubezni, kot ti jo nihče drug ne more.

Pa lep dan,
Vesna

(odgovor članu narava)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Obupana :(
9.10.2007 12:11:37   
Bučika
Ja Vesnyca, lepo si napisalauser posted image .Res je tako, imaš prav.Te stvari se dogajajo lahko vsepovsod, ampak na tak način aroganten, kot je on to "izpeljal" po mojem porodu, se mi je pa zares zameril. Prvič: priznal je, da NIKOLI ni videl srčka na UZ, potem pa olepšaval, da se te napake same pozdravijo(luknjice) ali pa res ni to ne vem kak poseg.Halo?A je kardiolog? Ko sem mu povedala, da je huda napaka,12mm luknjica, je ostal brez besed. Drugič: Ko sem ga vprašala, če je gledal nosno kost, ni vedel, naj pogledam v materinsko knj.Ni je gledal.  že v nosečnosti  je zatrjeval, da sem tako mlada, da ni šans da imam otročka z DS. Potem pa sem mu poslala dolgo pismo (ker na štiri oči nisem imela moči z njim govoriti), mi tudi BU ni odgovoril nazaj. Poslala sem mu tja zdr.komisijo. Zares so poprijeli za moj primer, ampak kot vedno, bog v belem zmagauser posted image

In ja: moja punčka je moje sonce, moj angelček, moja svetla pikica v življenju. user posted image

hvala ti za lepe besede, lp in uživajte nosečnost

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Obupana :(
9.10.2007 12:27:49   
Anonimen
Bučika prav si vse napisala in mi je hudo da si imela takšno izkušnjo.
Od moje prijateljice sedaj že mali angelček-punčika je imela tudi vse napake, katere bi ginekologinja morala videti, pa jih "seveda" ni. In sedaj se tudi oni tožijo (njena G je priznala, seveda zbornica pa ne), ampak kot si napisala, bogovi v belem...ne rabim nič dodat kajne.
Še v London je šla z izvidi in je tam svetovni G rekel, da bi tukaj te napake s katerimi se je rodila morali videti že v nosečnosti in kot si sama napisala, so jih "spregledali". Pa je šla še do Pušenjaka, pa pe do enega, ne spomnim se imena, inm so tudi oni govorili da je vse ok, ker se niso dovolj zavzeli za njo, kao sej si mlada, kaj ti pa manjka.
Seveda pa razumem da Tatalovića ne maraš in si ga zamenjala, popolnoma razumljivo, pa še licenco ima za NS...zato sem pa rekla, da naslednjič ko bom noseča (upam da bo tokrat vse ok), ne bom pri njemu delala NS, pa čeprav sem njegova pacientka, žal. Ga bom pa tudi vse izprašala, ker jaz pri njemu že tko al tko ne šparam jezika, po doamač rečen. In prav je tko. Več bi nas moglo bit takih.

Bučika polupčkaj svojega malega sončka še za mene, ker vem kakšni srčki so ti mali davnovčki in drugi otročki z anomalijami.

Vesna

< Sporočilo je popravil Vesnyca -- 9.10.2007 12:36:58 >

(odgovor članu Bučika)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Obupana :(
9.10.2007 12:50:55   
Bučika
Ja,žalostno,ja!Če smo mlade, pa nas zaradi tega ni treba podrobno obravnavatuser posted image . To je taka pomota.Pa še največ takih otrok se rodi mladim mamicam, ker se ne poglobijo in ni dodatnih preiskav kot pri malo starejših.
Upam, da je hčerka tvoje prijateljice v redu in da se je pozdravila. jaz se lahko samo zahvalim, ne vem če ravno bogu,ampak kakšnemu angeluuser posted image , ki je poslal dr.Sojaka, srčnega kirurga s Slovaške k nam ravno v pravem trenutku, ko je moja punčka potrebovala opeacijo.Zdaj jo je spremljal 2 leti, julija jo je opriral še na pljučih in zdaj je zmagovalka.Žal pa mi je,da smo ga zdaj izgubili, ker je odšel na Nizozemskouser posted image .Nikoli ga ne bom pozabila! Upam, da kmalu dobimo novega, tako dobrega kot je bil on.

Žal mi je,da se takšne stvari dogajajo, ampak verjamem da se z nekim namenom in verjamem, da mi je bila hčerka dana z namenom. Posebni otroci so dani posebnim staršemuser posted image

Pa lep dan ti želim, Vesnyca.... da bi bilo še več takih kot si ti user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Datum poroda
endrina

Kako je prišlo do datuma poroda?

rodila sem ko sem dobila svoje popadke (68%)

porod je bil sprožen zaradi medicinske indikacije (25%)

porod je bil sprožen na mojo željo (7%)


Število vseh glasov: 331

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!