Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kaj naj je bolan otroček? 8.10.2007 14:11:12
|
|
|
|
Maxica
|
Naš 11 mesečnik ima neko vrsto viroze (seveda, kaj pa drugega, če greš k naši pediatrinji ). Je sicer pogledala grlo, in je skoraj stavila, da je angina, vendar potem, ko mu je vzela bris, je izvid pokazal, da ni angina. Dan in pol je imel ful visoko vročino, tja v 40, vendar zdaj se je vročina umirila, je pa drugače čisto normalen, tudi jedel bi. Vendar ko poje cel svoj obrok, mu obrne in vse zbruha nazaj. Ne, da bi bruhal kar tako, čez dan, ampak vedno potem, ko vse poje. Ne vem, morda preveč naenkrat poje, bi bilo bolje, da mu dam večkrat po malem? Potem mu dam še frutek ali jogurt, edino po tej hrani mu ne obrne. Naj ga imam zdaj par dni cele dni samo na frutkih in jogurtih al naj mu ponujam kar vse? Očitno mu kakšne skutke in podobna hrana preveč dražijo grlo, pa mu potem obrne, al kva? Kaj vi ponudite svojim otročkom, ko so bolni?
|
|
RE: Kaj naj je bolan otroček? 8.10.2007 14:17:38
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz bi mu dajala manjše obroke, če ti bruha. Pri nas ko je bolna ji kuham same njene najljubše stvari, ker ponavadi nima apetita tako, da kakšen pire krompir pa kakšno špinačo, bučke....
|
|
|
|
RE: Kaj naj je bolan otroček? 8.10.2007 14:33:56
|
|
|
|
arielca
|
Mi smo ravno dali skozi bruhanje in drisko. Moja 22-mesečnica je jedla banano in piškot (sem ji oboje zmečkala v kašico), prežganko, govejo juho, kuhan krompir, makarone (brez omake), bobi palčke in grisine. Veliko je pila (nesladkan čaj, čaj iz suhih borovnic in nek napitek za rehidracijo, ki so mi ga dali v lekarni). Upam, da boste kmalu zdravi .
|
|
RE: Kaj naj je bolan otroček? 8.10.2007 14:47:20
|
|
|
|
dory
|
Moj ponavad ne je nic ...trenutno je shujsal za dve kile...samo pije...
|
|
|
|
RE: Kaj naj je bolan otroček? 8.10.2007 17:35:28
|
|
|
|
aezzy
|
ojla, bolj vazno je, da pije. drugace pa juhico, pa malo!!! cim manj mleka in mlecnih stvari (jogurti, skutke) to ni fajn, ker prej bruhajo. upam da bo kmal dober.
|
|
|
|
RE: Kaj naj je bolan otroček? 9.10.2007 5:45:28
|
|
|
|
bajsek
|
Hoj! Mi smo tudi rasnokar preboleli takšno virozo! Že nekaj let zdravniki (tudi če te pošljejo v bolnico) zaradi bruhanja in driske ne predpisujejo več nobene diete! Bolni otroci morajo jest vse, ker z bruhanjem in drisko veliko izgubijo (vse pač pomeni v okviru zdrave prehrane), Jaz mojmu tiste tri dni kop je bilo z bruhanjem najhuje, nisem dajala mlečnih zadev in pa čisto po malo je jedel! Kar se pa driske tiče, pa je fajn da je probiotične izdelek, saj rabi dobit določene črevesne bakterije nazaj. jaz sem mu tudi dajala ors200 (rehidracijski napitek, ki hkrati tudiu zapira). lp
|
|
|
|
RE: Kaj naj je bolan otroček? 9.10.2007 10:43:37
|
|
|
|
natalia
|
kurjo juhico, malo mogoče kroglic zraven, čim več tekočine. pozdravite se!
|
|
RE: Kaj naj je bolan otroček? 9.10.2007 11:55:56
|
|
|
|
mika
|
Očitno mu kakšne skutke in podobna hrana preveč dražijo grlo, pa mu potem obrne, al kva? verjetno se mlečni izdelki, zaradi vročine, v želodčku sesirijo in vrže ven. jaz naši kuham piščančjo juho in prežganko, zraven zlate kroglice, druga pa ne more jest. čez dan ji dam veliko za pit, sicer pa je zaradi vročine žejna in sama prosi.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?