Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: adaptirano mleko - količina in čas obroka? 8.10.2007 13:17:25
|
|
|
|
sazi
|
na 3 ure ali 4 ure - je pa res vseeno saj otročki ne jejo po vnaprej predpisanem urniku tvojemu pač odgovarja na 4 ure problem bi bil samo, če bi še takrat pojedel zelo malo in če ne bi pridobival na teži, ampak kolikor sem razumela, ni problem v tem
|
|
|
|
RE: adaptirano mleko - količina in čas obroka? 8.10.2007 17:47:46
|
|
|
|
kawasakica
|
Super urnik ima...on se že zbudi in ti pokaže, ko je lačen. Jaz mojega dojim na dve uri, zvečer mu ponavadi naredim dodatek in po flaški vedno spi 4 ure.
|
|
|
|
RE: adaptirano mleko - količina in čas obroka? 8.10.2007 17:56:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Super ritem ima , kar pusti ga tako .
|
|
|
|
RE: adaptirano mleko - količina in čas obroka? 8.10.2007 20:45:18
|
|
|
|
Brundula
|
Če otrok normalno pridobiva na teži ni panike, če pa ne potem pa je dobro da ga budiš in mu daješ jest. Čeprav tvoj kar poje konkretno. Ne se preveč sekirat, verjetno na prvem pregledu ste bili in je bilo vse ok. Otrok mora v prvem mesecu po porodu dobiti od 600-800 gr od porodne teže. Potem pa okvirno vsaj do tretjega meseca vsak mesec mora pridobiti okvirno 1 kg. Odvisno vse od posameznika.
|
|
|
|
RE: adaptirano mleko - količina in čas obroka? 8.10.2007 20:52:19
|
|
|
|
butt3rfly
|
moj poje toliko pri starosti 2 mesecev. je pa na 4 ure, pa še čaj za prebavo dobi vmes med obroki. je pa v 1 mesecu dobil na teži 1,6 kg. spada med bolj ekstreme ti ga kar pusti, da je po svojem ritmu. tak bo še najbolj zadovoljen, njegove navade pa ne bodo motene.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?