Geja -> RE: Prvič CR, kaj drugič, če manj kot 2 leti? (8.10.2007 13:52:06)
|
No moja izkušnja. Prvič CR, drugič pa sem rodila vaginalno (po 30 mesecih). No meni je odtekla voda in sem šla zvečer ob 22-ih v porodnišnico. Ampak ko sem prišla v porodno, me je najprej zdravnica nazjala zakaj se nisem prišla zment za CR, saj če sem prvič rodila s CR, naj bi tudi drugič, razen če imaš svoje popadke. Pa sem ji odgovorila da mi je moja G rekla, da ni potrebno da tudi v druge rodim s CR, pa je rekla da to ni res. Saj imam maternico prerezano in takrat ti oni ne smejo dati umetnih popadkov, ker to ni dobro. No in tako sem celo noč ležala v porodni sobi, zjutraj pa niso vedeli kaj naj bi z menoj saj sem si želela roditi naravno, oni pa CR. In ker sem že ponoči imela popadke, zjutraj pa še močnejše se mi je to tudi izšlo in sem rodila naravno in sicer ob 12,34. Na koncu mi je ta ista zdravnica čestitala in dejala da se je res splačalo počakat in da mi čestita ker sem bila vztrajna!!!! Rekla pa mi je, da itak je vse v glavi... Mislim grrrr... ampak v tistem trenutku ko sem k sebi stisnila mojo malo princesko, mi je bilo vseeno in se mi ni ljubilo kregat, drugače pa bi ji z veseljem povedala ta svoje... Tako, moja zgoda. Uživaj v lepem sončnem vremenu. Geja
|
|
|
|