india -> ROMANTIČNA MATEMATIKA IN MALO STATISTIKE (4.12.2004 21:14:31)
|
ROMANTIČNA MATEMATIKA :love::love::love: Pameten moški + pametna ženska = romanca Pameten moški + neumna ženska = afera Neumen moški + pametna ženska = poroka Neumen moški + neumna ženska = nosečnost PISARNIŠKA MATEMATIKA 8)8)8) Pameten šef + pametni delavci = profit Pameten šef + neumni delavci = proizvodnja Neumen šef + pametni delavci = napredovanje Neumen šef + neumni delavci = nadure NAKUPOVALNA MATEMATIKA Moški bo plačal 2000 SIT za 1000 SIT vredno stvar, ki jo potrebuje. Ženska bo plačala 1000 SIT za 2000 SIT vredno stvar, ki je ne potrebuje. STATISTIKA:bravo::bravo: Žensko skrbi za svojo prihodnost, dokler ne najde moža. Moškega ne skrbi za svojo prihodnost, dokler ne najde žene. Uspešen moški je tisti, ki zasluži več, kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki lahko najde takšnega moža. SREČA:)-:)- Če želi ženska biti srečna z moškim, ga mora zelo razumeti in malo ljubiti. Če želi moški biti srečen z žensko, jo mora zelo ljubiti in je sploh ne poskušati razumeti. ŽIVLJENSKA DOBA:):) Poročeni moški živijo dlje kot samski, vendar so poročeni moški veliko bolj pripravljeni umreti. Ženska se poroči z moškim v upanju, da se bo spremenil, pa se ne. Moški se poroči z žensko v upanju, da se ne bo spremenila, pa se. POGOVORNA TEHNIKA:zmeden::zmeden: Ženska ima zadnjo besedo pri vsakem prepiru. Vse, kar moški reče potem, je začetek novega prepira. KAKO PREPREČITI LJUDEM, KI TE “GNJAVIJO” GLEDE POROKE:rozica::rozica: Starejše tete so na porokah vedno hodile k meni, me drezale v rebra, govoreč: ,,Ti si naslednji!.” Nehale so šele potem, ko sem jaz začel njim to početi na pogrebih. POŠLJI TO PAMETNIM ŽENSKAM, KI POTREBUJEJO MALO SMEHA IN BISTRIM MOŠKIM, KI VEDO, KAKO TO PRENESTI. Pa prosim povejte, če ni res?:hudicek::hudicek:
|
|
|
|