Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pediater MB - Jezdarska 8.10.2007 12:49:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja jaz ga mam tam. Švab Zavratnik je njena pediatrinja in sem zadovoljna, sicer je samo osnovne preglede dala skozi, tak da kaj več ne morem povedat.
|
|
|
|
RE: Pediater MB - Jezdarska 8.10.2007 13:05:18
|
|
|
|
Elica
|
Tudi mi hodimo k Švab Zavratnik, imamo pa tudi izkušnje z Dieter Merkanovo, ki je tudi v redu in ravno zadnjič jo je pregledala tukaj na Jezdarski ena mlajša zdravnica, ki tudi dela tam, ker ni bilo ŠVabove in se mi je tudi zdela v redu. Zelo zagnana, jo je ful pregledala, mi svetovala, si vzela čas, kljub polni čakalnici in potem še prišla za mano v čakalnico in mi povedala še nekaj kar je pozabila. Pa sestre so tu na Jezdarski zelo prijazne. Torej če povzamem so meni vse zdravnice na Jezdarski fajn (edino s Skokovo nimam izkušenj), mi je pa vseeno najbolj všeč Švabova, ker ful zna z otroki. Naša Ela je bolj boječka in nam to dosti pomeni, da jo potem lahko sploh pregleda. Si vzame čas, nagovori otroka, ga pregleda skozi igro, ponavadi ni oblečena v belo, vedno svetuje in mi vedno reče, naj jo pokličem, če bom kaj potrebovala .....
|
|
|
|
RE: Pediater MB - Jezdarska 8.10.2007 13:09:01
|
|
|
|
jasnika
|
Tud nam je Švabova zakon, strokovna, prijazna, nikoli tečna res je super
|
|
RE: Pediater MB - Jezdarska 8.10.2007 13:25:41
|
|
|
|
ribica.
|
Hvala za odgovore. Verjetno bomo kar menjali. Ker z Prejšnjo nisem več ne vem kako zadovoljna, se mi zdi da je postala nekam visoka. Pa še veliko bliže mi je Jezdarska.
|
|
|
|
RE: Pediater MB - Jezdarska 8.10.2007 13:44:34
|
|
|
|
tejkag
|
ZDRAVO tud jaz hodim z mojo malo na Jezdarsko, sicer ne k tej zdravnici. Njena je Aleksandra Zorko, mi je tud vredu, zaenkrat.
|
|
|
|
RE: Pediater MB - Jezdarska 8.10.2007 14:14:14
|
|
|
|
ribica.
|
Mi lahko samo še napišete telefonskp od Švabove, prosim! Hvala, hvala!
|
|
|
|
RE: Pediater MB - Jezdarska 8.10.2007 15:18:16
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz na internetu najdem, vpišeš zdr. dom adolfa drolca, pol pa iščeš zdravstvo za predšolske otroke na jezdarski..malo poišči.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?