Anonimen -> kaj naj naredim? (8.10.2007 9:31:23)
|
Upam, da me ne boste obsojale zaradi sledečega posta ampak res rabim nasvet. Imam precej stresno službo (tudi nekaj fizičnega dela je vmes), ki me totalno izčrpava. Noseča sem 5 mesecev in vsak dan premišljujem da bi šla na bolniško, čeprav stalno iščem izgovore, da nebi šla (je treba končat še to in to... ) Prejšnji mesec sem bila dva dni na bolniški zaradi bolečin v hrbtenici in sem se v tistih dveh dneh tako spočila, da se mi prav toži po njih [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]. Vem, da sva z otrokom -zdravje na prvem mestu ampak ne vem kako sprožiti to bolniško. Resnično si jo želim zaradi fizičnega in telesnega počutja, ampak ne vem kako to utemeljiti (je preutrujenost in težave s hemeroidi zadosten razlog?) pri zdr. Potem imam še ta problem, da hodim v petek zvečer in soboto zjutraj na predavanja (izredni študij). Ta študij mi zelo veliko pomeni, problem pa je da če bi bila na bolniški nebi mogla obiskovati predavanj (moram reči, da v predavanjih zelo uživam in se sprostim) Kako se da urediti to, da si na bolniški in istočasno lahko 2x na teden obiščeš predavanja? Upam, da me razumete in mi lahko kaj svetujete, HVALA
|
|
|
|