Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Prvi obcutki premikanja otrocka 7.10.2007 22:16:04
|
|
|
|
nana35
|
Seveda je normalo,da ga ne čutiš vsak dan na začetku.Otroček je še majhen in ima veliko prostora,plava sem in tja po plodovnici...Kasneje ga boš čutila vedno bolj intenzivno in večkrat.
|
|
|
|
RE: Prvi obcutki premikanja otrocka 7.10.2007 22:22:09
|
|
|
|
Putka
|
Čez ene 14 dni se javi! Boš takrat videla, da se pridno premika, kadar je buden. Jaz sem prve premike zamenjala za pretakanje po črevesju .
|
|
|
|
RE: Prvi obcutki premikanja otrocka 7.10.2007 22:42:27
|
|
|
|
Anonimen
|
ŽIVJO Tudi jaz imam rok marca in sicer 20.pa že komaj čakam da začutim otročka. včasih, ko se umirim, npr, ko zvečer ležem v posteljo se mi zdi, da čutim rahel pritisk v spodnjem delu trebuha, ki nato malo popusti, pa spet malo pritisne.... Kaj pa vem a je to to?
|
|
|
|
RE: Prvi obcutki premikanja otrocka 7.10.2007 23:14:26
|
|
|
|
lelaval
|
Čez ene 14 dni se javi! Boš takrat videla, da se pridno premika, kadar je buden. Jaz sem prve premike zamenjala za pretakanje po črevesju . Točno tako, kot je napisala putka. Jaz sem navadno zjutraj najbolj čutila v tako zgodnji nosečnosti. Sem se vlegla na hrbet in čutila tiste nežne gibe - res ne piše povsod zastonj, da čutiš metulčke, ko pa so gibi res tako nežni. Čez teden ali dva pa boš že sede tudi začutila čisto rahle brcike. Uhhh, kako lepi občuki so to. Bom raje kar končala, da si ne bom zaželela ponovno teh občutkov.
|
|
RE: Prvi obcutki premikanja otrocka 8.10.2007 6:40:45
|
|
|
|
srki
|
Jaz pa sem prve premike otorka čutila kot rahlo božanje oz. kot neki metuljčki v trebuhu. Lep občutek, ni kaj.
|
|
|
|
RE: Prvi obcutki premikanja otrocka 8.10.2007 9:07:42
|
|
|
|
mateyka
|
jaz sem tud bolj "metuljčkasto" trepetanje čutila, tko da sem mislila, da se mi je sam zdel sam kasnej vidš da je to to in v 9 mescu k brca k profi in se počutiš kot premajhna vreča, si rečeš - kje so tisti cajti k je blo to tko nežno
|
|
|
|
RE: Prvi obcutki premikanja otrocka 8.10.2007 9:28:24
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Jaz pa sem prve premike otorka čutila kot rahlo božanje oz. kot neki metuljčki v trebuhu. Lep občutek, ni kaj. Tudi pri meni je bilo tako.
|
|
RE: Prvi obcutki premikanja otrocka 8.10.2007 9:29:42
|
|
|
|
Maxica
|
Jaz pa sem prve premike občutila kot nekakšno pokanje balončkov v trebuhu. Mmm, fino je bilo. Je pa na začetku res tako, da tega dogajanja ni na sporedu vsak dan.
|
|
RE: Prvi obcutki premikanja otrocka 8.10.2007 10:02:43
|
|
|
|
TinaUros
|
Ojla Menda da do 25 t je normalno, da kak dan tud ne čutiš premikov bebice.
|
|
|
|
RE: Prvi obcutki premikanja otrocka 8.10.2007 14:39:17
|
|
|
|
pupika27
|
jaz sem pa v 26 tednu in me zanima a me zanima če me mora biti strah ker danes malce slabše čutim gibe bebike v meni.nervozna sem in me je strah in to fullll
|
|
|
|
RE: Prvi obcutki premikanja otrocka 8.10.2007 15:04:10
|
|
|
|
Naja30
|
Kot metuljčka sem jo začutila. Potem nekaj časa nič, pa spet. Vedno bolj.
|
|
|
| Stran: [1] |
Kateri radio poslušate?Val 202 (
11%)
Radio 1 (
21%)
Radio City (
17%)
Capris (
3%)
Radio Hit (
14%)
Drugo (
34%)
Število vseh glasov: 10298Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!