|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Menjava ginekologa
7.10.2007 14:30:29   
TANČKAA
Lepo pozdravljene!

Rada bi menjala ginekologa z ginekologinjo, pa me zanima če poznate kakšno ginekologinjo ki je OK. user posted image Ker sem iz okolice LJ, bi imela ginekologinjo v Lj. Ker pa ne poznam kakšnih dobrih, bi vas lepo prosila, če ima katera od vas dobro ginekologinjo. da mi jo priporoči.

Hvala vsem! 

< Sporočilo je popravil Frizerka RR -- 7.10.2007 20:16:49 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: MENJAVA GINEKOLOGA
7.10.2007 15:36:54   
Fargesia
to je ful relativno...za neko posameznico je nekdo ful dober, drugi pa ful slab. jaz sem imela prej dr. Kuhelj - Recer iz aškerčeve, zdej imam pa Dr. Voglerja iz Leonišča in ga ne bi zamenjala. prej sem vedno ogovrila da nikoli ne bom šla k moškemu ginekologu...pa ni nič groznega.
Ne vem,pravijo da je Dr. Strahova iz Domžal ful fajn.  Pa srečno pri izbiri!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu TANČKAA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.10.2007 16:52:33   
TANČKAA
zdaj imam moškega za ginekologa, pa nisem ravno najbolj navdušena nad njim. Če ima katera res dobro ginekologinjo v LJ naj mi prosim sporoči njene podatke

hvala

user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.10.2007 2:07:51   
*Snežinka*
Najprej en začetniški pozdrav vsem!
Pri meni je pa tako, da sem se iz LJ preselila v KP, pa ne vem, če zamenjam ginekologinjo ali ne.
No, ker si pa spraševala za dobro ginek., ti pa lahk povem, da je moja v redu. Sicer pa je na Metelkovi v novi stavbi - Barbara Rojnik.

(odgovor članu TANČKAA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.10.2007 9:20:03   
JanaB
Jaz sem tudi imela prej dr. Kuhelj-Recer na Aškerčevi. Je bila kar ok, če si bil imun na njeno sestro, ki je bila skoraj vedno živa groza, ful neprijazna, po telefonu te je nadirala, vzvišen odnos v ambulanti user posted image  Zdaj sem pri dr. Gašper Oblak na Fužinah, kjer sem bolj zadovoljna. Sestra je tudi zelo prijazna je pa res, da imajo vedno gužvo in tudi, če si naročen čakaš in čakaš. Pa pregled ti tudi znajo večkrat prestaviti.

(odgovor članu *Snežinka*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?