Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj me čaka? 7.10.2007 14:03:13
|
|
|
|
miš
|
Živjo! Tud mene zanima kaj me čaka naprej. Sem en čuden vrstni red ubrala tko da ne vem kako bo šlo naprej. Najprej je šel moj na pregled sperme, pa je vse ok. Potem so mene pregledal in ugotovil pregrado-šla na operacijo. Potem so mi pregledal hormone-vse ok. Zdej pa ne vem kaj me čaka. Kdaj in zakaj pa dobiš Klomifen? lp
|
|
|
|
RE: Kaj me čaka? 7.10.2007 14:08:59
|
|
|
|
Anonimen
|
pri meni pa je bilo takole.. 1. pregled oba, kjer so ugotovili, da je z njim vse ok, celo briljantno ok 2. jaz dala kri-hormoni, vse ok 3. so mi ugotovili PCO, zato sem dobila klomifen če ne rata do jan 08, gremo naprej. samo kam naprej? to me zanima...vrstni red..naprej.. lp, pikica
|
|
|
|
RE: Kaj me čaka? 7.10.2007 14:28:15
|
|
|
|
miš
|
Bi ti pomagala pa žal ne vem.... lp
|
|
|
|
RE: Kaj me čaka? 7.10.2007 15:39:43
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** pri meni pa je bilo takole.. 1. pregled oba, kjer so ugotovili, da je z njim vse ok, celo briljantno ok 2. jaz dala kri-hormoni, vse ok 3. so mi ugotovili PCO, zato sem dobila klomifen če ne rata do jan 08, gremo naprej. samo kam naprej? to me zanima...vrstni red..naprej.. lp, pikica midva sav šla sama na spermiogram, dala kri in dobila klomifen za tri mesece. jedla sem ga samo dva, ker sem imela obakrat hiperstimulacijo...no in julija sem imela laparoskopijo...imam pa PCO sindrom...zato sem bila operirana...no in če v pol leta ne zanosim, bom spet dobila klomifen...naprej pa niti nočem vedet...
|
|
RE: Kaj me čaka? 7.10.2007 19:26:50
|
|
|
|
DaisyE
|
1. spermiogram 2. pregled ženske 3 če ni ok, potem razni posegi, da to popravijo 4. zanositev 5. če ne uspe, potem pa umetna: najprej IUI, potem pa IVF Pa nobene panike ni. Človek se vsega navadi, pa še kaj novga se nauči. Držim pa seveda pesti za
|
|
RE: Kaj me čaka? 7.10.2007 19:41:28
|
|
|
|
blanč
|
< Sporočilo je popravil blanč -- 7.10.2007 19:43:16 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?