Kaj še proti slabostim? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

lara larissa -> Kaj še proti slabostim? (7.10.2007 9:26:41)

Pisala sem že nedolgo nazaj, kakšne slabosti me mučijo in kaj nardit. Še vedno mi je slabo 24ur na dan in je vedno huje. Prej ( čeprav mi je bilo slabo od jutra do jutra) sem lahko vsaj spala ponoči, tudi če sem se kaj zbudila sem lahko normalno zaspala nazaj. Zdaj.... ma kje niti to več ne. Zraven tega da mi je vedno bolj slabo , da se je začelo še bruhanje, ponoči slabo spim- kak se enkrat zbudim ne morem zaspati nazaj vsaj dve uri ne. In zdaj mi je še nenormano začelo šumet v ušesih in tudi to traja po skor cele dneve-le tu in tam med zmes za nekaj časa izgine in na čase slišim svoj srčni utrip v glavi. Noseča sem prvič in sem v devetem tednu.

Prosim kak nasvet kaj naredit. Ginekolog mogoče da kaj proti vsem tem slabostim?

Že vnaprej se zahvaljujem vsem ki boste mi dali kak nasvet

Šaki -> RE: Kaj še proti slabostim? (7.10.2007 9:32:02)

meni na srečo ni bilo tako slabo..drugače pa le pejt k G in mu povej...mogoče ti da kj?

a mogoče ješ kakšno tako hrano ki ti ne paše?

lara larissa -> RE: Kaj še proti slabostim? (7.10.2007 9:34:16)

Ne, ne jem nobene hrane ki mi ne bi pasala , niti pribljižno , pa tud če bi jo hotla  bi po moje šla bruhat še predenj bi jo prinesla do ust

lotty4 -> RE: Kaj še proti slabostim? (7.10.2007 12:29:42)

ojla

čist te štekam, jest sem imela skoraj podobne težave, potem pa sem šla na akupunkturo 3x, pa je vse zginlo kot bi me začaral, res še sama nisem mogla verjet, če se boš odločila za to varianto, pojdi res k enemu ki to obvlada, ker je danes mazačev full, če si kje iz gorenjske, ti lahko priporočim tega h kateremu sem šla jaz drugače se pa res dobro pozanimaj, pomaga pa, nisem edina, ki sem hodila k njemu, s takimi težavami.

Putka -> RE: Kaj še proti slabostim? (7.10.2007 18:46:00)

Za slabost - ingverjev čaj pomaga. Nastrgaš ingverjevo korenino v vročo vodo, ne preveč ene pol čajne žličke/pol litra pa žlico medu za sladkat.

Tele druge težave pa so lahko povezane s hormoni ali ščitnico, saj je lahko pritisk povečan (vrtoglavost, šumenje) ali celo zelo nizek. Kar k zdravniku!

mana25 -> RE: Kaj še proti slabostim? (8.10.2007 20:39:48)

Imeka enake težave kot, slabosti,neješčnost,bruhanje,slaabost 24/7.Skoraj že obupala,se jokala in smilila sama sebi.Pri nekje 15 tednih nosečnosti se je nekako popravilo in se je začelo lepše obdobje z občasnimi slabostmi.Sem pa ugotovila(malo pozno) da če nisem jedla Tifola mi je bilo bolje, kakor hitro pa sem ga vzela so se začele slabosti. Poskusi kakšen dan,seveda če ješ Tifol, ga ne vzeti pa boš videla kako je.Samo ne obupat.Zaradi pritiska pa le k zdravniku in pogumno naprej.

Stran: [1]