plača v razpisu (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Finančne dileme starševstva

Sporočilo

Anonimen -> plača v razpisu (6.10.2007 19:29:18)

Zanima me če katera ve, kako je z razpisi za delavna mesta. Ali ti mora delodajalec, ki te zaposli, dejansko v pogodbi potem tudi dati vsaj toliko plače kot piše pod "okvirna neto plača". Ali obstaja kak zakon, po katerem so dovoljena neka odstopanja od oglasa (na zavodu RS za zaposlovanje). Mislim predvsem v minus. Predvidevam da v plus se vedno lahko pogajaš (razn v javni upravi ;) )

Hvala.

Anonimen -> RE: plača v razpisu (6.10.2007 20:12:08)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Zanima me če katera ve, kako je z razpisi za delavna mesta. Ali ti mora delodajalec, ki te zaposli, dejansko v pogodbi potem tudi dati vsaj toliko plače kot piše pod "okvirna neto plača". Ali obstaja kak zakon, po katerem so dovoljena neka odstopanja od oglasa (na zavodu RS za zaposlovanje). Mislim predvsem v minus. Predvidevam da v plus se vedno lahko pogajaš (razn v javni upravi ;) )

Hvala.

Kokr jest vem, sploh ne piše koliko plače boš dobil. Izveš vse na formalnem razgovoru.

abj -> RE: plača v razpisu (6.10.2007 20:22:47)

Mislim, da ni predpisa, ki bi jih prisilil, da se držijo plače, ki so jo obljubili. Je pa to znak njihove [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image].  Tako je bilo v moji prvi službi. Izgovarjali so se, da je bilo to mišljeno bruto. Ko sem končala pripravniško, sem šla takoj drugam. Prej ali slej boš pri takšni firmi nezadovoljna, zato rajši beži že takoj.

Anonimen -> RE: plača v razpisu (6.10.2007 20:47:53)

Ali ti mora delodajalec, ki te zaposli, dejansko v pogodbi potem tudi dati vsaj toliko plače kot piše pod "okvirna neto plača".

Po moje ne. Zato je uporabljena beseda "okvirna".

Stran: [1]