india -> DOJENJE (5.12.2004 15:19:01)
|
Ja, zdaj pa poročanje o mjem pogovoru z mamo! Sva se včeraj skupaj vsedle in začela je govorit o sinu moje sestrične,ki ga vzgaja njegova babica,ker je mati narkomanka, v Avstriji,kjer živi,so ji avtomatsko odvzeli otroka in seveda bi ga dali v rejo, če se ne bi babica zavzela zanj. No in beseda je prišla na to, da je mali nenehno bolan, ima drisko, pa vnetja,pa vse živo in da so teti zdravniki rekli, da bib ilo vse mnogo bolje, če bi bil mali dojen. Aha, pa smo tu,sem si rekla in začela moji mami pridigati, da ona meni drži predavanja,kadar vidi,da dojim Marka. In potem sem jo peljala do rač. in ji pokazala RR in vaša mnenja. Sicer slabo vidi, pa sem ji jaz prebrala, vsaj večino. GRRRR,me je gledala in ptem sem jo lepo prosila, naj naju pa zdaj pusti, ker ga moram naranit. Grdo me je pogledala, se obrnila in užaljena odšla. Zdaj vem,s čim se moram postavit proti njej. Samo malega, sestričninega sina ji bom dala za proti primer. Danes ni rekla še nič!!! HIHI Hvala vam vsem za nasvet!:sloncek::sloncek:
|
|
|
|