hrabra miška -> Vnetje oči- kužek (6.10.2007 17:16:29)
|
A mogoče katera ve,s kom naj probam še iz domače lekarne pozdraviti oči mojemu kužku. Star je 4 leta in ima sedaj že 5.mesec vnetje oči. Nima vnetja 5 mesecev,samo ponavlja se skoz. Je maltežan,pazim da mu skoz režem dlake,da mu ne grejo v oči ampak vnetja se pa kar pojavljajo. Vsak mesec ga peljem k veterinarju in se čez 3 tedne spet ponovi,tako da grem lahko drug mesec spet. In za vsako masno plačam,saj mi ni težko,ker ga imamo res radi,samo vsak mesec 100€ odnest človeku ki za moje pojme ne naredi nič,je pa malo prehudo. A je možno da ga ne pozdravi do konca ali kaj naj si mislim. Ravno zdajle sem mu oči sprala z kamiliciam,kaj več si pa ne upam,ker ne poznam zdravil,oziroma nisem še probala z ničemer drugim,razen s tistim ko mi je dal veterinar.Res se mi smili,ko ima tako rdeče učke in se mu delajo rjave kot krastice od gnoja ki mu teče iz oči. Prosim,če ima katera kaj pojma naj mi napiše,ker takega ga pa ne morem pustit,saj je vendar moj,in ga bom drugače spet peljala k veterinarju.
|
|
|
|