mamči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Anonimna, jaz pa te razumem, kaj s tem misliš. Celoten post govori, da tvoj mož nekaj dela. To je res, res je priden... Vendar skoraj vse, kar dela, dela samo zase in pa za otroka...ti si izvzeta. Torej, res je, da si sam skuha kavo, vendar jo tudi SAM popije, večerjo si sam pripravi in najbrž tudi sam večerja, res, da vse naredi, vendar imam občutek, da se tako izogiba času, ki bi ga lahko preživela vidva skupaj. In to je point. Vidva ne delata ničesar skupaj. In sčasoma res lahko dobiš takšen občutek, kot ga imaš ti, anonimna.... Kaj mi pomaga mož, ki vse naredi, a z menoj niti kave ne spije, mi ne nameni niti 10 minut časa??? Najbolje bo, da se vsedeš z njim im mu to omeniš... S tem se v celoti strinjam. Živita eden mimo drugega - saj to pogosto časa počnemo skoraj vsi, ampak vseeno paše, če si vsake kvatre privoščiš kaj v dvoje. Res je, priden je tvoj možek, ampak očitno se skozi delo izogiba tvoji družbi. Ali pa enostavno ne čuti potrebe, da bi se malo skupaj usedla in kakšno rekla. Me pa sploh ne čudi, kako so te tu nekatere napadle, češ kaj pa ti delaš itd. Ja kaj dela ? Čaka svojega moža, zaboga.
|