kabelska (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Teni_ -> kabelska (3.12.2004 21:42:41)

Sicer vem, da to ne spada ravno sem, ampak bom vseeno vprašla. Upam, da ne bo katera jezna.

Zanima me, kako zgleda ponoven priklop na kabelsko oz. da povem po domače. Če lastnica stanovanja kabelsko prenese na nov dom, si lahko ti kot najemnik na novo potegneš kabelsko, če lastnica dovoli? Kako dolgo traja in koliko stane. Če slučajno katera ve. Že v naprej se zahvaljujem za odgovore.

LP;
Mojca:rozica:

Moyca_ -> kabelska (3.12.2004 21:45:58)

nimam pojma:)-:)-:)-:)-:)- v bistvu sploh ne razumem (mater sem kura) :)-:)-:)-:)-

mnjam -> kabelska (3.12.2004 21:53:31)

Nimam pojma, ampak sem zate :rozica:pogledala na internet.
Predlagam, da pokličeš na brezplačno številko Telemacha (oni se ukvarjajo s kabelsko) na 080-22-88 ali jim pišeš na mail: ljubljana@telemach.si

frutka_ -> kabelska (3.12.2004 22:00:48)

Na prvi del ti ne znam točno odgovoriti ampak ne vem, kako bi si ona "odnesla" kabelsko. Saj pa to ostane...ali ne?
Mi smo zdaj, ko smo se preselili vse urejali na Trieri, v Forumu na Cankarjevi. Najblje da se tam pozanimaš in pa pri lastnici stanovanja.

Sicer pa se kar nekaj časa čaka, da te prikljčijo (to zgleda tako, da prideta dva tipa , en prinese kabel in ga vtakne v vtičnico in drugi nato na kompjuteru nastavi nastavitve. In to je to). Ampak, da se to zgodi je treba čakati kakšen mesec.
Na Trieri podpišeš pogodbo, plačaš nekaj malega (mislilm, da okrog 4tisoč), nato pošlješ pogodbo v LJ, oni pa tebi nazaj IP številko, ki jo to moraš odnesti na Triero in nato e naročijo na priklop. Zaenkrat se plača priključek le jurja, ker imajo neko akcijo. Sicer pa sem jaz vzela osnovni paket, z najmanjšim prenosom in sem zelo zadovoljna. Sicer samo po internetu skačem in kaj malega slikic pošiljam okrog, tako da je to več kot dovolj. Če pa si vlečeš dol kako muziko ali filme pa vzemi malo bolj močen paket. Aja, lahko vzameš tudi osnovni paket in si nato nadgradiš, če ugotoviš da ni dovolj hiter prenos.

Upam, da sem ti pomagala!
Običajno je malo začakati, parkiraš lahko doli v parkirni hiši Forum, gospe ki ti urejata sta kar prijazni (sploh, če si z bebico!).

Teni_ -> kabelska (3.12.2004 22:05:19)

Ja, frutka odgovor je zelo obsežen, ampak ja z nisem mislila interneta:((:((:((:((. Se vidi, da sem čudno napisala. Mislila sem kabelsko televizijo.

LP,

frutka_ -> kabelska (3.12.2004 22:26:26)

Ups, sorry!Morda je info komu drugemu prav prišla!
Pokliči na TRiero saj oni tudi za TV rihtajo.

akinom -> kabelska (3.12.2004 22:55:07)

pozdravljena ne vem a ti bom lahko pomagala saj tu pri nas je tako imamo operaterja Signal.Če je prejšnji lastnik "vzel kabe.s seboj"si lahko ti v istem stanovanju ponovno naročiš kabelsko.S rem da moraš plačati cca.100.000situpam da nisem zgrešila tako je pri nas.

pa pa monika

Lunca1 -> kabelska (4.12.2004 9:18:16)

Če prav razumem je ona priključek prenesla na svoj novi dom. najbrž ni odnesla kablov:zmeden:. Sklepam da bi ti morala plačat nov priključek, napeljavo pa najbrž že imaš, tako da jaz ne vidim ovire. Potem bi jo a itak verjetno nesla s sabo. Najbolje da vprašaš kabelskega operaterja, pa seveda lastnico tudi.

LP lunca

Metuljčica04 -> kabelska (4.12.2004 10:15:22)

Lep pozdrav!
Lahko si ponovno priklopiš,greš na kabelsko za tisto območje,izpolniš obrazec,vendar moraš plačat priklop(pri nas je bilo 35.000),mislim,da lahko tudi na obroke plačaš.Uredijo hitro. Škoda,da se nista dogovorile z prejšnjo stanovalko,da pusti priklop ti pa ji sama plačaš in nimaš letanja okoli in čakanja.

Lep pozdrav!:)-

Teni_ -> kabelska (4.12.2004 10:42:18)

Se nisva nič dogovarjali. Jaz sem jo vprašala, če je kabelska, pa je rekla, da jo je že prenesla. Jaz tudi mislim, da so kabli ostali. No, po moje. Hvala vsem.

LP,

NinKa -> kabelska (4.12.2004 17:42:58)

Mojca ma ne me zezat- v Kungoti imate kablsko, mi na Brezovci pa lahko zivimo z "krozniki" al pa hudo precenjeno SIOL TV.

KUL, pa tehnologija v slovenski prestolonici....:grrr::grrr::grrr::grrr: grrrrsem jezna!!

Teni_ -> kabelska (4.12.2004 18:03:17)

Mi jo imamo v Kungoti že nekje 7-8 let, mogoče selo več. Ampak naš blok(oz. samo mi) in hiše okoli nas. Na drugi strani Kungote so jo delali pred kakimi 4-5 leti.

LP,

Stran: [1]