frutka_ -> kabelska (3.12.2004 22:00:48)
|
Na prvi del ti ne znam točno odgovoriti ampak ne vem, kako bi si ona "odnesla" kabelsko. Saj pa to ostane...ali ne? Mi smo zdaj, ko smo se preselili vse urejali na Trieri, v Forumu na Cankarjevi. Najblje da se tam pozanimaš in pa pri lastnici stanovanja. Sicer pa se kar nekaj časa čaka, da te prikljčijo (to zgleda tako, da prideta dva tipa , en prinese kabel in ga vtakne v vtičnico in drugi nato na kompjuteru nastavi nastavitve. In to je to). Ampak, da se to zgodi je treba čakati kakšen mesec. Na Trieri podpišeš pogodbo, plačaš nekaj malega (mislilm, da okrog 4tisoč), nato pošlješ pogodbo v LJ, oni pa tebi nazaj IP številko, ki jo to moraš odnesti na Triero in nato e naročijo na priklop. Zaenkrat se plača priključek le jurja, ker imajo neko akcijo. Sicer pa sem jaz vzela osnovni paket, z najmanjšim prenosom in sem zelo zadovoljna. Sicer samo po internetu skačem in kaj malega slikic pošiljam okrog, tako da je to več kot dovolj. Če pa si vlečeš dol kako muziko ali filme pa vzemi malo bolj močen paket. Aja, lahko vzameš tudi osnovni paket in si nato nadgradiš, če ugotoviš da ni dovolj hiter prenos. Upam, da sem ti pomagala! Običajno je malo začakati, parkiraš lahko doli v parkirni hiši Forum, gospe ki ti urejata sta kar prijazni (sploh, če si z bebico!).
|
|
|
|