Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dežurni pediater v Kranju 6.10.2007 8:19:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Kot je meni znano kar v otroškem dispanzerju. Mislim, da delajo do 11-ih.
|
|
|
|
RE: Dežurni pediater v Kranju 6.10.2007 8:28:06
|
|
|
|
tjaga
|
Žal ti ne vem povedat. Po moje ga lahko pelješ v dežurno. Meni so T. zadnjič vzeli brez problema, samo je bilo pa zvečer. Upam, da ni kaj zelo narobe.
|
|
RE: Dežurni pediater v Kranju 6.10.2007 8:35:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdaj sem klicala kar na otroško, so se oglasili in pravijo, da delajo in da naj kar prideva. Ima pa Tibor angino najbrž, ampak to spet s 40 vročine, od včeraj popoodne, celo noč in bi jo imel do ponedeljka skozi, tako da je res najbolje, da čimprej dobi AB.
|
|
|
|
RE: Dežurni pediater v Kranju 6.10.2007 8:40:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Oh ta visoka temperatura Men je enkrat v lekarni rekla,da otrokovo telo tako trpi pri taki vročini.Bogi revči.Ni hujšega kot bolan otrok pa mu ne moreš pomagat
|
|
|
|
RE: Dežurni pediater v Kranju 6.10.2007 8:55:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma ja, pa moj ima skozi po 40 vročine in to še po AB vedno. Kakšnih pet do 6 dni imamo ponavadi takšnole, vmes je 2 dni dobro, potem pa spet. ma ne vem, če mu ne bom kar Bronchomunal po koncu tele angine dala. Siver se mi upira dodatna zdravila vanj vlivat, ampak res ne vem ...
|
|
|
|
RE: Dežurni pediater v Kranju 6.10.2007 8:56:39
|
|
|
|
gsus
|
Kar k dežurnemu, pa čimprej. Ker 40 vročine imet ni mačji kašelj. Pa še plavanje ima v torek, tako da...
|
|
|
|
RE: Dežurni pediater v Kranju 6.10.2007 8:58:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Kakšen pa je mačji kašelj?
|
|
|
|
RE: Dežurni pediater v Kranju 6.10.2007 9:00:13
|
|
|
|
gsus
|
Khmjauuuuu, khmjauuuuuuuu.
|
|
|
|
RE: Dežurni pediater v Kranju 6.10.2007 9:00:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Kakšen pa je mačji kašelj? joj , splišni
|
|
|
|
RE: Dežurni pediater v Kranju 6.10.2007 9:01:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: gsus Khmjauuuuu, khmjauuuuuuuu. Ahaaaaa, ne, to pa potem res ni to.
|
|
|
|
RE: Dežurni pediater v Kranju 6.10.2007 9:06:52
|
|
|
|
gsus
|
Matr, samo tale mulc je pa res skoz nekaj bolan. Vsaka sapca ga podre. To je po moje v familiji problem. Sem pa slišal, da tvoj desc ni nikol bolan. Torej so geni narobe po tvoji strani. Kaj misliš, mogoče bi pa še tebe lahko dežurni pregledal, ko bosta ravno tam???
|
|
|
|
RE: Dežurni pediater v Kranju 6.10.2007 9:17:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, po moje je res nekaj narobe z menoj, ampak saj veš zakaj. Zdaj pa nimam več časa s teboj se ukvarjat, ker greva v tole scanje. Upam, da ne bo še bruhalo dete kje na poti, ker slabo mu je zdaj po novem tudi.
|
|
|
|
RE: Dežurni pediater v Kranju 6.10.2007 12:29:17
|
|
|
|
arielca
|
IZVIRNO SPOROČILO: gsus Matr, samo tale mulc je pa res skoz nekaj bolan. Vsaka sapca ga podre. To je po moje v familiji problem. Sem pa slišal, da tvoj desc ni nikol bolan. Torej so geni narobe po tvoji strani. Kaj misliš, mogoče bi pa še tebe lahko dežurni pregledal, ko bosta ravno tam??? Splišni zate in za Tiborja. Upam, da bo kmalu zdrav !
|
|
RE: Dežurni pediater v Kranju 6.10.2007 13:36:10
|
|
|
|
oka
|
Splišni, slabost in bruhanje sta na žalost kar pogosta spremljevalca angine. Se spomnim, kako je naša reva bruhala, ko je zbolela za gnojno angino in ji je sredi noči začela naraščati vročina. So pa meni že predlagali, da bi ji operirali mandeljne in žrelnico, če se ji bojo angine še tako pogosto ponavljale, kot so se ji lansko leto. A so tebi že predlagali kaj takega? Na srečo ji je prva kura bronhomunala pomagala in od takrat je velko bolje, tako, da bova drug mesec začeli z drugo kuro. Vprašaj zdravnika, če lahko Tiborju daš bronhomunal že zdaj, ker meni so takrat, ko je zbolela rekli, da naj ji ga kar dajem, ker pomaga tudi pri samem zdravljenju. LP in hitro se pozdravita !
|
|
|
|
RE: Dežurni pediater v Kranju 6.10.2007 19:46:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, oka, meni je tudi enkrat napša pediatrinja že rekla, da se lahko Bronchomunal daje zraven AB, ker takrat bakterij zanesljivo ni, ker AB deluje. Amppak to je bilo pred kakšnimi dvemi leti, kaj pa vem, kaj so zdaj že spet pogruntali, tako da bom raje počakala. Danes se pa nisem spomnila še tega vprašat, ker je ena nadomeščala. Bom dala takoj, ko bomo tole dali skozi. Drugače pa meni nihče ni nič rekel o operaciji žrelnice in tudi ne bi pristala. Tokliko poznam Tiborja, da vem, da bi se mu zmešalo od vse groze. Ne, ne bi šlo skoz, če ne bi bilo res nujno nujno nujno.
|
|
|
|
RE: Dežurni pediater v Kranju 6.10.2007 20:04:22
|
|
|
|
viv_
|
A sta zrihtala? Kaj so rekli pri P?
|
|
RE: Dežurni pediater v Kranju 6.10.2007 20:05:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Da ima angino, itak.
|
|
|
|
RE: Dežurni pediater v Kranju 6.10.2007 20:53:29
|
|
|
|
Lianna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Ja, oka, meni je tudi enkrat napša pediatrinja že rekla, da se lahko Bronchomunal daje zraven AB, ker takrat bakterij zanesljivo ni, ker AB deluje. Amppak to je bilo pred kakšnimi dvemi leti, kaj pa vem, kaj so zdaj že spet pogruntali, tako da bom raje počakala. Danes se pa nisem spomnila še tega vprašat, ker je ena nadomeščala. Bom dala takoj, ko bomo tole dali skozi. Drugače pa meni nihče ni nič rekel o operaciji žrelnice in tudi ne bi pristala. Tokliko poznam Tiborja, da vem, da bi se mu zmešalo od vse groze. Ne, ne bi šlo skoz, če ne bi bilo res nujno nujno nujno. Če ima zelo pogoste angine bi bilo fajn, da bi mu mandlje ven pobrali. Prijateljica jih je kar naprej imela, pa so se kar fanj ustrašli, saj lahko pride do angine pektoris in težav s srcem. Ko so ji dali mandlje ven je pa vse ok. Nobene angine že 6m. Drugače pa ima Bronchomunal na dolgi rok tudi stranske učinke, vsaj mene so na to opozorili.
|
|
|
|
RE: Dežurni pediater v Kranju 6.10.2007 20:55:51
|
|
|
|
Anonimen
|
če ma pogoste angine bi mogoče predno bi mu pobiral ven karkoli in ga rezal pelal k homeopatu! drgač pa v soboto pediater dela mislm da do 12h pol je pa zadej na "urgenci"
|
|
|
|
RE: Dežurni pediater v Kranju 6.10.2007 21:01:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lianna Drugače pa ima Bronchomunal na dolgi rok tudi stranske učinke, vsaj mene so na to opozorili. Aja? Kakšne pa? Ker kolikor sem jaz brala o tem, sploh ni nobenih raziskav narejenih, ki bi potrjevale tako učinkovitost jemanja kot seveda tudi stranske učinke. Tudi o kakšni angini pektoris nikoli ni bilo nobenega govora. No ja, pa saj Tibor ima kakšne 3 angine na leto, pa še to bolj zadnji dve leti, se mi zdi.
|
|
|
|
RE: Dežurni pediater v Kranju 7.10.2007 6:09:10
|
|
|
|
dory
|
bogi tibor....ceprav tale bronchoimunal...ni ravno tko in kot opevajo...jst sem zele ko sva bla pr dohtarju zaprosila zanj,ker mi je obup,da je ves mesec iz dveva v dan slabsi, pa je pediatrinja rekla,da to predpisujejo v skrajni sili, ce je otrok res ful bolan pa tko...samo za krepit imunski sistem raje predlagajo kak bimbi, cebelco al kej tazga...je rekla,da ima na dolgi rok tudi stranske ucinke....kaksne nisem pol sprasvala...pa bi loh ja...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.