Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zaradi podalšanja porodniške-vrtec izsilj... 7.10.2007 9:34:22
|
|
|
|
Vesna
|
pri nas v ng je tudi ena na podaljšanem porodniškeme in je ta malo v vvrtcu na uvajanju,ker gre delat januarja.tako da to se da.tajataja te pa razumem,in jaz bi tudi raje bila z otroci kot da so v vrtcu,sploh če maš možnost vsaj še kak mesec,če je doma 5 otrok imajo družbo že doma. srečno
|
|
RE: Zaradi podalšanja porodniške-vrtec izsilj... 8.10.2007 8:55:45
|
|
|
|
Metuljček Cekinček
|
Kaj pa možnost dela za 4 ure od marca do septembra? Za 4 ure tudi ni tako težko dobiti dobrega privat varstva. Kje se dobi takšna služba? Jaz zamenjam.
|
|
|
|
RE: Zaradi podalšanja porodniške-vrtec izsilj... 8.10.2007 9:32:00
|
|
|
|
katjandraž
|
Mogoče bi bilo treba v kakšen pravilnik od vrtca pogledat ali kaj podobnega. Se spomnim, da je bivša soseda (sicer pred 3 leti) ravno tako dobila podaljšano porodniško za svoja dvojčka in je pač dala otroka 3 mesece kasneje v vrtec. Kako je to uredila, nimam pojma, vendar je meni logično, da jo čakajo, saj ni njena "krivda", da je dobila podaljšano.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?