sazi -> RE: Zaradi podalšanja porodniške-vrtec izsiljuje! (5.10.2007 22:37:19)
|
Te čisto razumem - seveda, da ostaneš doma, če imaš možnost in sploh, ker si dobila podaljšanje zato, ker otroka to potrebujeta. Znanka je imela podoben problem. Ostala je brez mesta v vrtcu in in potem aprila otroka vpisala v drug vrtec, zdaj septembra pa je otrok v vrtcu, kjer je želela. Ne vem iz kje si, ampak to je ena možnost - ne preveč elegantna, ampak je. Tudi moj sin bo moraj verjetno menjati vrtec, ker prvo leto skoraj gotovo ne bom dobila prostora v željenem vrtcu. To, da pa porodniška in vrtec ne gresta skupaj, se mi zdi pa popolnoma logično in močno dvomim, da je kaj takega možno. In tudi tidti, ki so držali mesto za otroka, da pride kasneje in potem imeli težave - tudi če si vrtec pripravljen plačevati v mesecih, ko otroka ne bo tam je problem v tem, da dobivaš porodniško, hkrati pa se ti subvencionira vrtec. Če imaš možnost otroka vpisati v vrtec kam drugam ali pa če skušaš najti privat varstvo - sem brala o tvojih slabih izkušnjah, mi imamo pa zelo dobre. Je pa res, da se tako varstvo težko najde, saj so zasedeni precej vnaprej - jaz sem našo varuško "rezervirala" skoraj takoj, ko sme izvedela, da sem noseča. Upam, da je bilo cartanje prijetno in da najdete rešitev.
|
|
|
|