zamenjava zdravnika (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja

Sporočilo

ziva_ -> zamenjava zdravnika (5.10.2007 19:41:12)

zanima me, kako se pri vas uredi, da zamenjas zdravnika... mi smo se namrec preselili, pa moramo se zdravnika preselit [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. ali si grem sama po karton, al mi ga posljejo, pa lahko samo poklicem...

max81 -> RE: zamenjava zdravnika (5.10.2007 19:47:19)

ojla....pokličeš v prejšnji ZD starega doktorja, oziroma sestro in ji pač poveš, da ste se preselili in če ti lahko pošljejo karton v sedanji Zd...kartona naj se ne bi dajalo v roke

nato greš v sedanji zd in povprašaš ker zdravnik je prost in jemlje paciente in se tja vpišeš

to je to  in dobro izbiro dr-ja ti želim

Muca Copatarica -> RE: zamenjava zdravnika (5.10.2007 20:38:14)

Lahko pa se vpišeš pri novem zdravniku in mu poveš kje imaš karton, pa se oni zmenijo s tvojim starim zdravnikom, da ga pošlje k tvojemu novemu, tako da nimaš nobenih težav.

Anonimen -> RE: zamenjava zdravnika (5.10.2007 21:20:22)

Če je pa sestra iz tistega konca, kjer si bila prej, ga lahko sama prenese.

ziva_ -> RE: zamenjava zdravnika (6.10.2007 11:56:22)

aha, hvala vsem za odgovore.

ema79 -> RE: zamenjava zdravnika (6.10.2007 11:58:42)

Redko kje ti dajo karton kar v roke! Ko sem se jaz preselila, sem si najprej našla zdravnika, potem pa poklicala k bivšemu zdravniku in je sestra sama poslala karton k novemu!

Anonimen -> RE: zamenjava zdravnika (6.10.2007 20:14:52)

IZVIRNO SPOROČILO: ema79

Redko kje ti dajo karton kar v roke! Ko sem se jaz preselila, sem si najprej našla zdravnika, potem pa poklicala k bivšemu zdravniku in je sestra sama poslala karton k novemu!

No, od g Merlota sestra je prej delala v zdr. domu v Cerknici (isto g ambulanta) in je vse ona zrihtala. Ga je šla tja iskat in prenesla sama. Nisem imela jaz nobenih potov ali skrbi.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Taula -> RE: zamenjava zdravnika (7.10.2007 19:26:33)

Uradno ti katona ne smejo dati v roko. Lahko ga samo pošljejo v novi ZD.

Moyca_ -> RE: zamenjava zdravnika (7.10.2007 21:04:35)

IZVIRNO SPOROČILO: Muca Copatarica

Lahko pa se vpišeš pri novem zdravniku in mu poveš kje imaš karton, pa se oni zmenijo s tvojim starim zdravnikom, da ga pošlje k tvojemu novemu, tako da nimaš nobenih težav.

točno tako

Stran: [1]