Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Skoraj se mi je ustavilo srce 5.10.2007 18:43:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Jaz bi šla na tvojem mestu TAKOJ k zdravniku!!!!!! Otrok je še tako majčken .... pojdi k zdravniku!!!!!! Paštetka, punce imajo prav . Hitro do zdravnika, nikoli ne veš....
|
|
|
|
RE: Skoraj se mi je ustavilo srce 5.10.2007 19:09:20
|
|
|
|
Miss Piggy
|
S tem se ni za špilat! Pejt do zdravnika!!!!!
|
|
|
|
RE: Skoraj se mi je ustavilo srce 5.10.2007 19:19:01
|
|
|
|
total
|
Ojej,me je kr zmrazilo,pojt do zdravnika,boš vsaj mirna če ne drugo.
|
|
RE: Skoraj se mi je ustavilo srce 5.10.2007 19:39:56
|
|
|
|
anajmad
|
Zakaj si pa ne nabaviš kakšen Angel care ali Baby Sense? To sploh ni v redu,vsaj po moje ne. Pejt hitr k dohtarju.
|
|
RE: Skoraj se mi je ustavilo srce 5.10.2007 20:20:07
|
|
|
|
NinaŠ
|
O šit paštetka , jaz bi tudi pravgotovo k pediatru letela. Pa Angel care bi tudi najkasneje jutri kupila.
|
|
|
|
RE: Skoraj se mi je ustavilo srce 5.10.2007 20:29:54
|
|
|
|
Anonimen
|
O hudo! Vem kako je, ko se ti srce kar malo ustavi, ko se tako ustrašiš za otročka. Upam, da ni kaj hujšega, se pa strinjam z ostalimi, mene je obakrat, ko je bruhnila kri, kar odneslo v dežurno. za Mašo.
|
|
|
|
RE: Skoraj se mi je ustavilo srce 5.10.2007 20:41:28
|
|
|
|
BAMBINA_
|
Tudi sama bi šla takoj do zdravnika, pa imajo, da dajo malo na opazovanje v bolnico... Upam, da bo vse ok.
|
|
|
|
RE: Skoraj se mi je ustavilo srce 5.10.2007 21:06:40
|
|
|
|
AlTa
|
Paštetka se strinjam z puncam, pojdi do zdravnika!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Skoraj se mi je ustavilo srce 5.10.2007 21:44:23
|
|
|
|
cmokec
|
Paštetka, a že kaj veste?
|
|
RE: Skoraj se mi je ustavilo srce 5.10.2007 21:51:35
|
|
|
|
Šaki
|
ne, ne, ne moraš it in to takoj k dežurenmu...nikol ne veš...ti kar pejd in to takoj.. no sj verejtn si že šla.pa povej kaj je rekla/rekel! upšam da je vse v redu!!
|
|
|
|
RE: Skoraj se mi je ustavilo srce 5.10.2007 22:05:17
|
|
|
|
Naja31
|
Se strinjam z vsemi. Takoj do zdravnika, ali pa vsaj poklicati v dežurno ambulanto. Držim pesti, da ja vse ok!
|
|
|
|
RE: Skoraj se mi je ustavilo srce 5.10.2007 22:07:12
|
|
|
|
Barči78
|
Ko sem bila z Nejo na Pediatrični, je bilo tam kar nekaj dojenčkov, ko so jih mamice dobile v takem stanju kot ti, pa verjemi mi, vse so prišibale h zdravniku, vsaj pokliči. Se tako dobro spomnim, je ena mamica razlagala, da nikoli ne gre v sobo, ko otrok spi, takrat pa je šla slučajno po eno knjigo in dobila tam svojo punčko čisto sivo - zeleno, takoj jo je obrnila na glavo in v paniki tolkla po hrbtu, da je mala normalno zadihala. Res je bil pri vseh teh dojenčkih kriv mlekec, ki se jim je vrnil v sapnik in povzročil dušenje, so jih pa spremljali celo noč, snemali valovanje možganov,.... POKLIČI!
|
|
RE: Skoraj se mi je ustavilo srce 5.10.2007 22:15:53
|
|
|
|
Šaki
|
joj marija ..sj zdj bi že mogla kj vedt.če jo je peljala k dr.. ker sm vidla da je blo to popoldne....joj upam da ni kaj resnega...
|
|
|
|
RE: Skoraj se mi je ustavilo srce 5.10.2007 22:20:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, a kdo ve, če je vse v redu z malecko?
|
|
|
|
RE: Skoraj se mi je ustavilo srce 5.10.2007 22:26:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojej Paštetka, še dobro, da si jo šla pogledat! Očitno 6. čut. Poročaj, kako je mala!
|
|
|
|
RE: Skoraj se mi je ustavilo srce 5.10.2007 22:33:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Paštetka, pojdi do zdravnika, takoj. Ne bom pisala kaj bi lahko bilo, vendar pregled te ne bo nič koštal.
|
|
|
|
RE: Skoraj se mi je ustavilo srce 5.10.2007 23:12:32
|
|
|
|
Marogica
|
Resnično- pojdi k zdravniku(če še nisi šla) in ne čakaj, da se to še kdaj ponovi...mogoče bo prepozno.... Tam bodo naredili kakšne preiskave in ugotovili, zakaj do tega prihaja. Boš vsaj pomirjena.
|
|
RE: Skoraj se mi je ustavilo srce 6.10.2007 8:07:28
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem sanjala da se je mala začela penit in ti povem da sem se tak drla da so do bolnice verjetno čuli da nekdo prihaja.
|
|
|
|
RE: Skoraj se mi je ustavilo srce 6.10.2007 8:16:09
|
|
|
|
mika
|
ojoj, to pa te res lahko kap zadene jaz bi tud šla čimprej k zdravniku, mogoče bi vaju zadržali na opazovanju, če bi se slučajno ponovilo. držim pesti, da se kaj takšnega ne zgodi več.
|
|
|
|
RE: Skoraj se mi je ustavilo srce 6.10.2007 8:33:34
|
|
|
|
Blejka26
|
in kako je sedaj pikica-ali je v redu ali si jo peljala k zdravniku?Jaz ne vem če bi tako doma čakala in gledala kaj se bo zgodilo jaz bi jo še isto minuto peljala k zdravniku.Zato pa plačujemo toliko zavarovanja..
|
|
RE: Skoraj se mi je ustavilo srce 6.10.2007 8:49:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Opažam, da še vedno pišete naj gre k zdravniku in naj ne čaka. Pašteta ni nič čakala, so kar lepo takoj šli k zdravinku in so noč preživeli v bolnici. Več vam bo povedala sama meni se je ta dva dneva srce raztrgalo , si pa sploh ne znam predstavljat kaj šele mamici mašika in pašteta . ko bi le lahko bila ob vama ali vsaj blizu vaju
|
|
|
|
RE: Skoraj se mi je ustavilo srce 6.10.2007 8:52:04
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Naj prideta čimprej domov in naj bo vse OK PAštetka in Maša, mislim na vaju
|
|
|
|
RE: Skoraj se mi je ustavilo srce 6.10.2007 8:52:08
|
|
|
|
Anonimen
|
No, edino prav, da je šla, normalno. A so zdaj doma, Mišek, vsaj to nam povej?
|
|
|
|
RE: Skoraj se mi je ustavilo srce 6.10.2007 8:54:21
|
|
|
|
Anonimen
|
in dobre želje.
|
|
|
|
RE: Skoraj se mi je ustavilo srce 6.10.2007 9:19:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Najbrž sta ostali na opazovanju, kar je tudi prav. Saj bo vse v redu, mora biti!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?