Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
darilo za ginekologinjo - ideje 3.12.2004 19:44:02
|
|
|
|
SANDY
|
Hm, kaj pa kakšna lepa lončnica?? :rozica:
|
|
|
|
darilo za ginekologinjo - ideje 3.12.2004 20:03:09
|
|
|
|
Anonimen
|
En lep šopek rožic.
|
|
|
|
darilo za ginekologinjo - ideje 3.12.2004 20:06:49
|
|
|
|
Gina
|
Jaz sem ji eno leto pobarvala eno lepo svileno ruto, enkrat sem ji pa eno knjizico z lepimi mislimi dala, sestri pa en glinen zvoncek. LP
|
|
|
|
darilo za ginekologinjo - ideje 3.12.2004 21:06:40
|
|
|
|
*
|
Jaz sem ji na zadnji pregled nesla čokoladico Merci...ker je bila sama nosečka se je zelo razveselila, ker ji je bilo mega slabo. Mislim, da je to bilo dovolj..plus tega, pa je bila zraven pri porodu in sem jo par dni kasneje ko je prišla na vizito slikala z malim in ji sliko bom tudi odnesla. 9nebesa
|
|
|
|
darilo za ginekologinjo - ideje 3.12.2004 21:55:38
|
|
|
|
mnjam
|
Jaz bi ji tudi dala en šopek rožic.
|
|
|
|
darilo za ginekologinjo - ideje 3.12.2004 22:03:51
|
|
|
|
frutka_
|
Jaz pa sem ji napisala pismo z zahvalo in je bila zelooo presenečena!
|
|
|
|
darilo za ginekologinjo - ideje 3.12.2004 23:16:13
|
|
|
|
kimi
|
Samo ne nosite pijače in čokolade (izjema noseče ginekologinje kot je ena prej napisala:)-) moja ginekologinja je od ene znanke mami in pravi njena hčerka da skot samo to dobiva in ima tega čez glavo...jaz sem tudi za rože
|
|
|
|
darilo za ginekologinjo - ideje 4.12.2004 10:07:42
|
|
|
|
malika
|
Jaz bi nesla kakšno knjigico, kako malo s mislimi, nauki,...Takih imajo dosti, pa še lepe in dobre so. Lp
|
|
|
|
darilo za ginekologinjo - ideje 5.12.2004 21:26:47
|
|
|
|
Anonimen
|
... pa da bi se potem prah nabiral na njem... Sory, Mineja, ampak mene to na to asocira.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?