Anonimen -> RE: Žalostna (7.10.2007 20:37:07)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki to je isto ,kot če bi ti tvoj rekel: jaz grem za 10 let v Indijo živet, na goro med budiste, tako-to je moja odločitev,,,pridi z mano al pa ne...zdaj-ti bi lahko rekla: kako si lahko tak, jaz nebi rada šla, upoštevaj moje mnenje...on pa bi šel-ne glede na tebe, pač ker se je tako odločil, pa mogoče bo spoznal na letalu eno ki gre med budiste, in to je to...svoboda...ne pa da nekoga vežeš nase-ta je moj-ta je moja!! če si že tako želi otroka on pa ne,,,pa ga naj ima z drugim...so what? boljš, kot pa da bo zaradi tega adijo še cel life pa se sekirala, pa si v sebi govorila, joj,kaka škoda da nisem imela še enega...v resnici pa bo ful jezna na moža...ok,,,sam to redkokdo prizna... Al pa da resnično sprejme,,,da ga pač ne bosta imela,,,in je potem vse ok. Pa ti sploh veš kaj je to zdrav odnos? Resnično sem prepričana, da sam nekaj lapaš tukaj, sam da boš pozitivno dajala nasvet za tistega ki vpraša. Treba je upoštevat pri zdravem odnosu tudi moža, otroke. In ti pišeš nekaj o Indiji? Ajej, tebe pa res ne razumem več.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|