bolečine med ovulacijo (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

rea -> bolečine med ovulacijo (3.12.2004 16:39:25)

Živjo, punce!
A katera ve, če bolečine med ovulacijo pomenijo že konec ovulacije, ali začetek, ali kaj... Mene že 3. dan tako noro bolijo jajčniki. Sicer imam pa vsak mesec ful hude bolečine med ovulacijo. In zdaj ne vem, kda točno se jajčece sprosti.

Tok boli, da kar težko :sloncek:. No, ampak za :nosecka: vse!

Hvala za vaša mnjenja!

Lep petek vsem, Tejka:rozica:

VITA74 -> bolečine med ovulacijo (3.12.2004 17:08:13)

Živjo,

mene spremljajo bolečine med ovulacijo samo en dan in takrat naj bi bil začetek ovulacije....
Si pa res boga če te tako boli :( mene samo en dan špika, je pa dobr ker tako vsaj vem kdaj je ovulacija.
Lp :rozica:

rea -> bolečine med ovulacijo (3.12.2004 17:10:28)

Hvala za odgovor, majda!

Ja, res me fuuuul boli, pa moj prag bolečine je kr visok. Mi je pa G rekel, da ni to nič čudnega, oziroma, da tako pač je. Kr kriza. Se edino tolažim s tem, da vsaj vem, kdaj so moji plodni dnevi.

Pozdrav, Tejka

VITA74 -> bolečine med ovulacijo (3.12.2004 17:16:59)

Tudi meni so rekli da to ni nič hudega :zmeden: kljub temu pa verjamem da ni prijetno. Je pa res tako vsaj veš kdaj so plodni dnevi in ni :hudicek: da se boš pridružila vsem srečkam nosečkam :nosecka: na kar računam tudi sama :)
Lp :rozica:

Teya -> bolečine med ovulacijo (4.12.2004 6:59:22)

tud mene v času O full boli, ampak ker me boli par dni pred izračunano O, mi je dr. Pušenjak reku, da ni nujno, da boli le takrat, ko se razpoči, ampak, da lahko boli tudi že prej, ko se jajčnik pripravlja na to, da izpustil jajčece, da se kao napenja....drgač pa naj bi bolelo, ko se razpoči, kar jaz razumem, kot začetek O....
ni prijetno, je pa praktično...:bravo:, čeprav men v takih bolečinah ni najbl do "akcije"...:(

Stran: [1]