ninocka -> RE: ne vem kaj naj si mislim (5.10.2007 8:36:34)
|
Ce ji ne zaupas, jo zamenjaj. Jst moram tud mojo, ker je poleti, ko je imel tamal ful hude glivice po ritki (tolk hude, da je dobil ze alergijo na glivice), vleko se je pa 2 meseca, samo govorila, da naj zamenjam vrsto plenic, da naj mu dajem bombazne in mu predpisala dieto, ker naj bi bla to alergija (na listu pa same stvari, ki jih ni niti probal oz. jih sploh ni jedel). Ni me hotla poslat dermatologu (sem sla potem samoplacnisko), tam sem dobila potem antibiotik, ker je blo treba te gljivice zdravit sistemsko in od znotraj, ker so se ze tolk razpasle, ona me je pa potem se obtozila, da mu hocem dat ful en hud antibiotik, ki mu lahko poskoduje ledvice in ga mal manj kot ubije, ko sem pa v lekarni povprasala o stranskih ucinkih tega zdravila in ce je res tolk nevaren, mi pa rece lekarnar, da je to zdravilo brez recepta, ucinki so pa isti kot pri ostalih antibiotikih. Glede govora - ce jo tolk skrbi, kako mala ne govori: moj pri dopolnjenih 2 letih tud ni kaj velik govoril, je pa povedal oz. povezal ene par besed in smo meli lih RA. Sem tam omenila zdravnici, da bolj mal govori, da otroci njegove starosti vec cebljajo in mi je dala eno "anketo" oz. vprasalnik za izpolnit. Na podlagi tega vprasalnike je potem ugotovila, da govori starosti primerno in da ni potreben obisk k logopedu, da se bo pa otroka na tem podrocju spremljalo se naprej. En mesec kasneje govori 100% vec, ful ponavlja besede in ceblja non stop.
|
|
|
|